Buddy Guy - Heavy Love (1998)

Blues
Label: Jive

1. Heavy Love (5:40)
  2. Midnight Train (5:21)

met Jonny Lang

3. I Got a Problem (5:17)
  4. I Need You Tonight (5:17)
  5. Saturday Night Fish Fry (5:29)
  6. Had a Bad Night (4:44)
  7. Are You Lonely for Me Baby (3:55)
  8. I Just Want to Make Love to You (3:26)
  9. Did Somebody Make a Fool Out of You? (7:50)
  10. When the Time Is Right (4:32)
  11. Let Me Show You (5:35)
DonDijk
Een veel te voorzichtige Buddy Guy, dit is niet hoe ik hem het liefst hoor. Desalniettemin een 3,5 voor zijn kunsten die hij ook op deze cd (af en toe) vertoont.

avatar van spinout
Guy heeft de producer van Johnny Lang in dienst genomen, om (wellicht) hetzelfde jonge publiek aan te boren. Meer rockblues dan blues. Klinkt lekker. Het laatste nummer heet trouwens Let me show you.

avatar van Gommans
Funky en bluesy... valt me niet tegen. Een paar verrassende covers. I need you tonight, van ZZ Top en I just want to make love to you Willie Dixon. De titeltrack, Heavy love maakt op mij de meeste indruk.

avatar van spinout
De heerlijke jaren 70 hoes maakt ook de nodige indruk op mij . Heavy Love is inderdaad een topnummer.

avatar van Larzz
Uitgegeven door MOV op een mooie dubbel Lp. Heerlijke sound. Steengoede muzikanten.