Panda Bear - Buoys (2019)

Electronic / Pop
Label: Domino

1. Dolphin (3:41)
  2. Cranked (3:19)
  3. Token (3:37)
  4. I Know I Don't Know (2:51)
  5. Master (4:04)
  6. Buoys (2:34)
  7. Inner Monologue (4:37)
  8. Crescendo (3:10)
  9. Home Free (3:07)
avatar van sander.
Dolphin en Token klinken waanzinnig, kijk hier naar uit.

avatar van coldwarkids
Dolphin is heerlijk! Lekker die luchtige gitaarlijntje erin.

avatar van repelstefan
Klinkt allemaal een beetje hetzelfde. Een repetitief gitaarlijntje, af een toe een pieuw-pieuw geluidje (of iets soortgelijks) en een bak echo en delay op de vocals zoals we dat gewend zijn. Het begint allemaal een beetje te vervelen, al trek ik dit beter dan het meeste wat de laatste jaren uit de AC stal is gekomen. Omdat het ook wel weer iets chills heeft sluit ik me lekker aan in het rijtje 3-en

avatar van Poles Apart
Arthur Russell de grote inspiratiebron op dit album?

Poa
Het is inderdaad een klein trapje lager, maar na een aantal keer luisteren toch wel weer bezwerend. Mooie consistente sfeer en tempo. Favoriet: Inner Monologue