Jason Becker - Triumphant Hearts (2018)

Label: Music Theories

7. Blowin' in the Wind
  8. River of Longing

met Joe Satriani, Aleks Sever, Guthrie Govan en Steve Morse

9. Valley of Fire

met Michael Lee Firkins, Steve Vai, Joe Bonamassa, Paul Gilbert, Neal Schon, Mattias IA Eklundh, Marty Friedman, Greg Howe, Jeff Loomis, Richie Kotzen, Gus G., Steve Hunter en Ben Woods

10. River of Longing

met Trevor Rabin

11. Taking Me Back
  12. Tell Me No Lies
  13. Hold On to Love [Chuck Zwicky Remix]

met Codany Holiday

14. You Do It
avatar van gigage
Mooi dat Jason Becker, die al jaren aan A.L.S. lijdt, nog zo geëerd wordt door zijn collega's. Wat een line-up!. Mooie song ook, valley of Fire, door Becker gecomponeerd en uitgevoerd door de magnificent 13.

avatar van Zagato
Wat een line up! Snel luisteren.

avatar van Sir Spamalot
Sir Spamalot (crew)
Even de tot nu toe twee beschikbare video's toevoegen...

Jason Becker - Valley Of Fire (Official Music Video) - YouTube

Jason Becker - Hold On To Love (feat. Codany Holiday) (Official Music Video) - YouTube

Smerige ziekte, die ALS, ik heb er één van mijn beste vrienden aan verloren jaren terug. Afgrijselijk om zoiets te zien laat staan meemaken, mooi om te zien en te horen hoe de beste man nog muziek maakt.

IsAllGoodMan
Had me al bijna laten afschrikken door het label 'Metal', maar dit heeft weinig van doen met metal. Het is meer een soort symfonische rock. Verrassend goed eigenlijk, op een paar tracks na.

Poeh .. ALS ... een familielid is daar in 1999 aan overleden. Daar wordt je niet vrolijk van, Vind Valley Of FIre wel lekker klinken eigenlijk. Zeker omdat ik er ook dit jaar ben geweest Ik ga deze plaat nog eens ff goed beluisteren

avatar van gigage
Weinig metal aan. Mooie instrumentale georkestreerde composities die altijd worden aangevuld met een gitaar (of ukelele) wisselen af met vocale uplifting tracks. Een song als Hold on to love doet het bij mij niet maar gelukkig is dat niet de tendens van het album. Ik snap de boodschap echter wel en de reden dat het op een Jason Becker album staat maar mijn luisterplezier gaat uit naar de haast klassieke filmische orkestrale tracks. Mooie plaat met wat skipmomentjes.

avatar van ZAP!
Hier heb ik nog aan meebetaald (crowdfunding) en er een leuke cd (deze) en t-shirt (perpetual burn) aan over gehouden. Ik ben hier niet echt kapot van, maar Perpetual Burn is voor mij een onvervalste shred-klassieker, waarvoor hulde! (idolaat-smiley)