Twinpeaks schreef:
Ik heb niet zoveel met de Earring . Een compleet studioalbum kom ik praktisch nooit doorheen.
Verzamelaars volstaan meestal wel en ook dit live album vind ik wel de moeite waard. Een frisse benadering van de mannen werkt blijkbaar ,want de serie was een flink succes . Ze hebben natuurlijk een hoop prima liedjes geschreven en ze bewijzen hier dat ze de op 1 na beste Nederlandse rock band zijn .Ik ga voor 4 sterren
Ik begrijp jou mening over de Earring wel, ikzelf heb ook zo,n soort beleving ...mss in andere mate
Maar kom ook moeilijk door hun meeste studioalbums heen ,met die Naked Truth serie had ik het na 2 ook wel gehad,heb dus alleen Naked 1 wat idd een frisse wind was ,maar daar hadden ze het bij moeten laten
Wat ik wel goed vind is ...Live uit '77 en verder de studioalbums ongeveer periode '70 t/m '76 waarvan ik Contraband de mooiste vind
Ik luister daarnaast de 35years box mss wel het meest,dan kom je eigg weer op dat punt
Ze waren door de jaren het meest super in het maken van sterke (hits) Rocksongs en/of enkele opvallend goede tracks per album ,maar dat niveau compleet vasthouden ,dat is maar voor een enkel Earring album
En wat is dan volgens jou ....de nr 1 Rockband van NL dan ?