Marillion - Allemaal een in Nederland (2018)

Alternatieve titel: Tivoli Vredenburg Utrecht Netherlands - 24 June 2018

1 stem

Label: Racket

1. El Dorado (19:13)
  2. Power (7:41)
  3. Quartz (9:41)
  4. The Party (6:29)
  5. Seasons End (9:31)
  6. Living in F E A R (7:20)
  7. Out of This World (7:49)
  8. The Leavers (20:14)
  9. Wave (1:27)
  10. Mad (1:39)
  11. Afraid of Sunlight (7:24)
  12. The Great Escape (7:03)
  13. Sugar Mice (7:36)
  14. Easter (8:53)
  15. This Strange Engine (17:44)
avatar van vanwijk
Hier was ik bij en het was fenomenaal. Vooral de uitvoering van Seasons Ens mocht er wezen. Ik heb geen idee hoe hier aan te komen? Weet iemand dat?

avatar van hogweed
Vanwijk, Je kunt de download aanschaffen via marillion.com | Racket Records Store
Deze is/wordt niet uitgebracht op cd of vinyl.

Ik heb tot nu toe zo'n 20 concerten van Marillion bijgewoond, en dit optreden vond ik een van de beste.

avatar van vanwijk
Thanx hogweed. Het was een fantastische avond inderdaad. De uitvoering van Seasons Ens noemde ik al maar eigenlijk zat er geen zwak moment tussen. Out of this World was ook prachtig, net als Eastern. Ik had ze voor het laatst gezien een paar jaar geleden in Eindhoven met Kerst. Dit was vele malen beter. Ga zeker voor de download!

Mssr Renard
Jammer dat de show in Urecht zo ontzettend slecht was.

Deze plaat schijnt de beste liveplaat van de band te zijn, gezien de eindscore.

Ha, ha, ha.
De Haarlem show doet het op dit forum ook fantastisch qua score en het valt me tevens op dat Marillion niet vies is van het uitbrengen van een nogal grote hoeveelheid live albums in het (recente) verleden en er is dus volop keuze. Dat is overigens geen kritiek maar een constatering.
Zelf bezit ik een zestal Marillion live albums op CD en drie op DVD (inclusief de Fish periode) en de meeste studioalbums en dat vind ik eigenlijk wel voldoende.