Een live weergave van de Rock night van het Marillion weekend 2005 in Engeland. Het is de tegenhanger van Mirrors (
Marillion - Mirrors (2006) ), daar komen de melancholische liedjes voorbij en hier de rockers. Die kant is niet mijn meest favoriete van de band. Vandaar ook gemengde gevoelens bij dit album. Allereerst het geluid is erg goed, de setlist verrassend en de band in vorm. Dus wat dat betreft geen problemen.
Qua setlist is het erg wisselend. Nogmaals de rockkant is niet mijn meest favoriete kant van de band maar daar binnen zitten toch ook wel de nodige parels. De set trapt af met Separated Out, verre van een favoriet maar deze energieke live versie is goed te doen. Dan volgt gelijk een hoogtepunt van het concert. Under the Sun klinkt waanzinnig net zoals het later,en net zo goed klinkende, voorbij komende Answering Machine een rocker met een twist. Dat staat toch flink in contrast met bv het bijna lullige Deserve en het bij vlagen irriterende If My Heart Were a Ball.
Het afsluitende trio is dan wel weer een leuke. Uiteraard is van de eerste, gezien het thema, de Big Beat versie ingezet en zijn de andere twee dampende meebrul klassiekers uit de Fish periode.