Teyana Taylor - K.T.S.E. (2018)

Alternatieve titel: Keep That Same Energy

R&B
Label: GOOD

1. No Manners (1:38)
  2. Gonna Love Me (2:46)
  3. Issues / Hold On (3:05)
  4. Hurry (2:54)

met Kanye West

5. 3Way (3:23)
  6. Rose in Harlem (3:42)
  7. Never Would Have Made It (2:39)
  8. WTP (2:46)
avatar van mjk87
8 nummers, opvallend.

Kanye is niet vergeten hoe hij soul/R&B-producties moet maken

avatar van Demon.
Silky & Smooth schreef:
Kanye is niet vergeten hoe hij soul/R&B-producties moet maken

Zeker niet. Hele mooie instrumentals. Hurry is ook heel lekker zeg.

Demon. schreef:

Zeker niet. Hele mooie instrumentals. Hurry is ook heel lekker zeg.

Hij weet net als bij Daytona passende producties te leveren. Af en toe wat gekkigheid, maar slaat niet te ver door zoals bij Nas.

Rudi1984
Waar komt die hiphoptag vandaan? Dit is toch 'gewoon' R&B?

avatar van waxs
Goed productiewerk, de eerst 4 nummers zijn zeker de moeite waard, daar houdt de plaat mijn interesse minder vast.

avatar van GijsV
Eerste vier nummers zijn waanzinnige tracks met heerlijke soulvolle producties van Ye. Daarna wordt het met elk nummer steeds matiger met als absoluut dieptepunt WTP.

avatar van Silky & Smooth
WTP is inderdaad jammer. Ze hadden het beter bij 7 nummers kunnen houden.

avatar van Silky & Smooth
Ik twijfel tussen een 4 en (alweer) een 4,5. Die oldschool R&B-vibe is erg lekker zonder dat het gedateerd klinkt. Het is echt de perfecte instrumentatie voor Teyana Taylor, die ook gewoon fantastisch zingt.

avatar van Lambchop
Aan de hoes ligt het zoizo niet.

avatar van vinylbeleving
Lekker geproduceerd door Kanye, in de stijl waarin ie eigenlijk het beste is, soultracks verknippen en pitchen. Teyana zingt zoals ze op het bed ligt, zwoel en soms tegen het krolse aan.
Enige echte smet op deze plaat is zoals al genoemd WTP. Laten we het er maar op houden dat Ye hier een beetje in de war was, en dacht dat ie een track voor studio 54 maakte. Queerness all over. Ondanks dat smetje toch 3.5

avatar van Minneapolis
Het lijkt een flinke trend in kamp West om mini albumpjes (of uit de kluiten gewassen EP's?) te produceren.
Deze levert een vijftal lekkere nummers op een beetje in de stijl van SZA en een vleug Rihanna, met Issues / Hold On (mijn favoriet!), gevolgd door Gonna love me, Rose in Harlem en Hurry dat een beetje ontsierd wordt door het gekreun. Teyana Taylor heeft meer in haar mars dan haar imago mij deed vermoeden, maar dit is wel mager in minuten plezier.

avatar van NewYorkCityLight
Beetje jammer dat 'Drippin'' hier niet op staat. Ben verder wel benieuwd.

avatar van Arrie
Typisch weer. Afgelopen week WTP ontdekt, vind het een heerlijke track die als voornaamste minpunt heeft dat ie zo kort duurt. Kijk ik hier: blijkt iedereen het een dieptepunt te vinden.

House-productie die me aan Fade doet denken, één van mijn favoriete Kanye-tracks.