Joshua Hedley - Mr. Jukebox (2018)

Country
Label: Third Man

1. Counting All My Tears (3:15)
  2. Mr. Jukebox (3:16)
  3. Weird Thought Thinker (2:56)
  4. Let's Take a Vacation (3:51)
  5. These Walls (2:48)
  6. I Never (Shed a Tear) (2:13)
  7. This Time (2:35)
  8. Don't Waste Your Tears (3:58)
  9. Let Them Talk (1:58)
  10. When You Wish Upon a Star (2:58)
avatar van LuukRamaker
First Listen: Joshua Hedley, 'Mr. Jukebox' : NPR

Aanrader voor de liefhebbers van klassieke countrymuziek (ik denk aan heartofsoul bijvoorbeeld). Beetje zoals Jason James het deed een aantal jaar terug: Jason James - Jason James (2015)

avatar van heartofsoul
Het was alsof ik Eddy Arnold en Ernest Tubb zelf hoorde toen ik de NPR-link aanklikte... Erg goed gedaan, alleen moet je geen bezwaar hebben tegen een retrogeluid, want dat is wat je hier hoort. Al meende ik een paar maal de hand van bijvoorbeeld Eddy Arnold of Willie Nelson te horen, het zijn dus alle eigen liedjes van Joshua Hedley (op het verrassende laatste nummer na). Niet voor iedereen even boeiend, vrees ik, maar inderdaad geheel naar mijn smaak. Bedankt, LuukRamaker. Dit album zou wel eens in mij eindlijstje terecht kunnen komen.