Volgens mij heeft deze nieuwe opname één groot voordel - dàt niemand daar iets over vermeldt??? - je kunt makkelijk ieder fragmentje opzoeken, vroeger was het kant 1 - part 1 en kant 2 - part 2 en daar moest je het dan maar mee doen, nu kun je naar de fragmenten gaan die je het leukste vindt, ideaal trouwens om mee te gaan compileren voor zelfgebrande cd'tjes.
Had men al eeuwen moeten doen. Dus dit kan ook best voor Ommadawn bijvoorbeeld....
PS : Ik lees hier allerlei opmerkingen over het al dan niet ziel hebben. Ik begrijp zoiets niet. De opnametechnieken staan nu véél verder dan in 1973, men heeft de plaat opnieuw afgemixt met moderne technieken anno 2003, wàt kan daar mis mee zijn?
de plaat is niet opnieuw opgenomen of zo, het is gewoon de verbeterde techniek die hier speelt, daar kan niemand toch iets op tegen hebben, dat is toch te vergelijken met "remastering" van een plaat, of niet soms?
Ik ben er erg blij mee, en hoor een zuivere en heldere sound, maar de muziek is voor mij nèt zo "dreigend" als vanouds.
En ik ben vooral blij met die aparte codering van de verschillende fragmenten, dat is een hele stap vooruit!