Genesis - Presenting Genesis (1974)

Label: Buddah

1. The Musical Box (10:55)
  2. The Fountain of Salmacis (7:54)
  3. Time Table (4:47)
  4. Return of the Giant Hogweed (8:17)
  5. The Knife (9:50)
  6. Seven Stones (5:08)
avatar van Brunniepoo
Vier nummers van Nursery Cryme, één van Trespass en één van Foxtrot. Rare verzamelaar derhalve, zeker omdat Time Table nou ook niet de meest voor de hand liggende keuze voor een nummer van Foxtrot is en omdat Selling England in 1974 ook al verschenen was...

avatar van vigil
ik denk dat deze verzamel verscheen omdat Selling goed aansloeg en er vraag bleek naar eerder werk en dit dan een eventuele goedkope oplossing daarvoor was.

Niet veel later verscheen deze verzamelaar (welke geen live album is al wordt die indruk wel gewekt) Genesis - Rock Theatre (1975)