Bob Dylan - The Music Which Inspired Girl from the North Country (2018)

Folk / Rock
Label: Sony

1. Sign on the Window
  2. Went to See the Gypsy
  3. Tight Connection to My Heart (Has Anyone Seen My Love)
  4. Slow Train
  17. All Along the Watchtower
  18. Idiot Wind
  19. Lay Down Your Weary Tune
  20. Duquesne Whistle
  21. Señor (Tales of Yankee Power)
  22. Is Your Love in Vain?
  23. Lay, Lady, Lay
  24. Forever Young
  25. My Back Pages
avatar van Wandelaar
Niets mis met de nummers, maar als verzamelaar totaal overbodig. Daarvan zijn er al genoeg. Maar stel dat je nog helemaal moet beginnen met Dylan, dan heb je er een leuk album aan in een aardige verpakking. Maar op dit moment prijzig en daarom zijn er betere te vinden.

avatar van Ducoz
Niet helemaal mee eens, want dit is de eerste verzamelaar met nummers van bv. Tempest.

avatar van Wandelaar
Ik zie hier inderdaad Duquesne Whistle, maar die stond ook al op verzamelaarPlaylist (2014). Verder uitstekende tracklist, daar niet van. Maar nodig?

avatar van nlkink
Leuk dat de liedjes rond een thema zijn opgehangen. Een keer een andere invalshoek dan de hits op een rij. Is natuurlijk ook al eerder gedaan, maar het mag best wat vaker.

avatar van J.J. Wever
Deze songs van Bob Dylan worden gebruikt in een "Musical Play" geschreven en geregisseerd door Conor McPherson. De setting is : 1934 Duluth, Minnesota. Dus volgens mij niet de zoveelste liefdeloze verzamelplaat.

Girl from the North Country | The Old Vic - oldvictheatre.com

avatar van teus
Sommige verzamelaars krijgen een onterecht gemiddelde zoals deze ,
mss wel overbodig ?.......ja voor de Dylanfiel ieder geval wel maar voor andere muziekliefhebbers is dit een leuke collectie met door de jaren genomen inhoudelijk sterke tracks
Goed ....er zijn andere ....er zijn er tenslotte genoeg op de markt
Maar met de keuze van deze tracks is helemaal niks mis,ik zie nu dat J.J. Wevermeld dat het een musical thema betreft, vandaar deze aparte samenstelling
Ik vind het een leuke collectie met veel hoogtepunten
Met zelfs ook Blind Willie McTell