Tocotronic - Die Unendlichkeit (2018)

Duitsland

10. Ich Würd's Dir Sagen
  11. Mein Morgen
  12. Alles Was Ich Immer Wollte War Alles
dix
Vergeleken met het debuut zijn albumtitel en songtitels ietsje minder luchtig. Midlifeplaatje?

avatar van pjh1967
dix schreef:

Kan zijn, maar ik kijk er wel naar uit! Tocotronic stelt niet vaak teleur.

avatar van GrafGantz
dix schreef:

Volgens mij een Bauhaus-cover ook nog eens (nr. 12), Tocotronic goes gothic?

dix
Zonet besteld. We gaan het horen.

dix
Ja hoor: het eerste nummer rechtvaardigt de aandacht/aanschaf al. Nu de rest.

avatar van stickyfish
Tocotronic voor het eerste gehoord op de radio omdat het gedraaid werd na een live show van Oasis. Had die show op bandje maar het nummer stond er niet helemaal op. Als ik me goed herinner was het This Boy is Tocotronic. Kon toendertijd het nummer of band niet vinden. Nu gelukkig wel.

Had al eens een album van de band geluisterd, maar dat is op de e.o.a. manier niet echt blijven hangen. Deze dook van de week opeens op als aanrader in Spotify. Nog geen seconde spijt gehad dat ik hem heb opgezet. Wat een geweldig mooi album! Ga nu ook maar eens in het ouder werk duiken. Dit smaakt naar meer!

avatar van Michiel Cohen
Nooit van gehoord. Leuk album.