Gisteren nog eens opgelegd tijdens een trainingssessie en 4u later nog eens in de auto s'avonds.
Als BOB heb je het voordeel dat jij over de muziek beslist in de auto
Conclusie : Zelfs 8 jaar na de aankoop blijft dit een heerlijke plaat. De heerlijke muur van teringherrie die vroeger alle Dinosaur Jr. platen kenmerkte is hier wat verdwenen maar melodieus zijn ze hier, en op hun vroeger werk ook, echt wel op de top van hun kunnen.
Op deze Beyond klinkt alles zo makkelijk en wordt er schijnbaar moeiteloos schitterend gemusiceerd.
Alles op deze plaat ademt het vakmanschap uit van groep die weet hoe ze verdomd goede popsongs kunnen schrijven met een rauw randje eraan.
Daar mogen zeker Murph en Lou Barlow de nodige pluimen voor op hun hoed steken want de drums en bas zijn heel erg goed en fundamenteel voor het geluidspalet dat J. Mascis erover legt.
De vocalen verdienen ook hun vermelding want ik denk dat qua zang dit zelfs mijn favoriete Dinoschijf is.
Koppel daar dan nog eens de ronduit magistrale gitaarsolo's aan en je hebt het recept voor een erg fijne reünieplaat.
Van 4* naar 4,5*