Red Hot Chili Peppers - Dani California (2006)

Label: Warner Bros.

1. Dani California (4:41)
  2. Million Miles of Water (4:04)
  3. Whatever We Want (4:47)
  4. Lately (2:55)
Dani California is een leuke single en de b-kanten hier zijn wel aardig maar niet meer dan dat. Terecht b-kanten dus.
Toch is het altijd wel een traktatie voor fans als artiesten nog met zo'n aantal extra nummers komen.

avatar van Justinx
Nou, ik moet wel zeggen dat dit ijzersterke b-kantjes zijn hoor, misschien nog wel beter dan Dani California - die naar mijn mening veel weg heeft van andere nummers. Maar de nummers Lately en Whatever We Want vind ik beide erg sterke nummers en het had van mij wel twee andere, minder sterke nummers op Stadium Arcadium kunnen vervangen. Million Miles Of Water vind ik persoonlijk dan weer wat minder, maarja daar is het inderdaad een b-kant voor geworden.

avatar van Peter88
Dani California is natuurlijk een top nummer. Million Miles of Water is wel een aardig nummer, maar inderdaad beter als b kant, net als Whatever We Want. Whatever We Want is dan wel een lekkere rocker. Lately had van mij best nog op Stadium Arcadium mogen staan. Mooie hoesje trouwens

avatar van Sybrand
Ik vind Dani California een van de mindere nummers van de Peppers, maar vooral het b-kantje Lately maakt veel goed, heerlijk nummer. Dani California hadden ze wat mij betreft achterwege mogen laten, maarja, zoiets scoort wel goed in de hitlijsten en dat is voor sommige partijen weer interessant.