Sean Price - Imperius Rex (2017)

Label: Duck Down

1. Imperius Rex (2:29)
  2. Dead or Alive (2:55)

met Bernadette Price

3. Definition of God (3:09)
  4. Ape in His Apex (2:35)

met Ruste Juxx

5. Apartheid (3:16)

met Buckshot en General Steele

6. Lord Have Mercy (3:35)

met Rim P en Vic Spencer

7. Negus (3:40)

met DOOM en Ike Eyez

8. Church Bells (4:28)

met Junior Reid

9. The 3 Lyrical Ps (3:36)

met Prodigy en Styles P

10. Not97 Skit (1:32)
  11. Refrigerator P! (3:15)
  12. Prisoner (4:18)

met Bernadette Price

avatar van ThingMan
bennerd schreef:

Zeg dat! Amen

Erg benieuwd naar dit album.

bennerd schreef:

Haha idd.

avatar van MJ_DA_MAN
1. Imperius Rex (produced by Alchemist)
2. Dead or Alive feat. Bernadette Price (produced by The Adept fka 4th Disciple)
3. Definition of God (Produced by Stu Bangas. Scratches by Vega Benetton)
4. Ape in His Apex feat. Ruste Juxx (Produced by Crummiebeats – Fonk & .45)
5. Apartheid feat. Buckshot & Steele (Produced by Crummiebeats – Fonk & .45)
6. Lord Have Mercy feat. Rim P & Vic Spencer (Produced by Joe Cutz)
7. Negus feat. DOOM & Ike Eyez (Produced by Crummiebeats – Fonk & .45)
8. Church Bells feat. Junior Reid (Produced by Crummiebeats – Fonk & .45)
9. The 3 Lyrical Ps feat. Prodigy & Styles P (Produced by Harry Fraud)
10. Not97 Skit
11. Refrigerator P! (Produced by Dan The Man)
12. Prisoner feat. Freeway (Produced by Marco Polo)
13. Resident Evil (Produced by Marlon Colimon)
14. Clans & Cliks feat. Smif N Wessun, Rock, Method Man, Raekwon, Inspectah Deck & Foul Monday (Produced by Nottz)
15. Rap Professor (Produced by DJ Skizz)
16. Price Family feat. Bernadette Price (Produced by Crummiebeats – Fonk & .45)

avatar van Delars
Zin in!

avatar van René.

Dat mag.

avatar van thomzi50
Weet iemand het verhaal achter dit album, in welke staat en hoe ver het was toen hij overleed?

avatar van Silky & Smooth
Kon ook niks vinden, maar het ziet er allemaal netjes uit. Ze hebben er in ieder geval aandacht aan besteed, dus dat is een plus!

thomzi50 schreef:
Ik weet wel dat P voor zijn overlijden bezig was met een nieuw solo-album, dus ik neem aan dat iig een deel van de nummers voor zijn dood waren afgerond. Wellicht een optie om simpelweg contact op te nemen met Duck Down?

avatar van Silky & Smooth
Ik meende dat hij echt actief bezig was met die mixtape...

avatar van Sjaakspeare

Godsamme, wat een heerlijk minimalistische beat. En Prodigy flowde weer eens degelijk. Heel tof.

nedbed
Pff, Clans & Cliks is heel dik.

avatar van bennerd
Te bedenken dat tweederde van de Lyrical P-line-up intussen overleden is... Brok in de keel.

Kos
Dayum! Kneiterhard weer zeg. Haha.

avatar van Silky & Smooth
Hier kunnen veel moeders, managers en producers een voorbeeld aan nemen: een postuumalbum dat daadwerkelijk eer doet aan de overleden artiest. Een dikke line-up, zowel qua gasten als producers, geweldige producties en bovenal een Sean Price die het gevoel geeft dat hij nog springlevend is. Alles bij dit album is simpelweg goed uitgevoerd, waardoor dit best wel eens zijn beste album kan worden...

avatar van FlyLo
Geen idee vanwaar dit gemiddelde komt. Echte (slechter dan) middelmatige troep. Elk nummer is een skip-track

FlyLo schreef:

What!?

avatar van MJ_DA_MAN
Vond hem de eerste luisterbeurt ook tegenvallen, vooral qua beats.

avatar van Silky & Smooth
Dit is het eerste Sean Price album dat ik direct voel, juist vanwege de beats. Ik vind die industriële sound van Crummie Beats en Fonk & .45 bijvoorbeeld erg vet. Ook is The 3 Lyrical Ps een bijzonder fijne productie.

avatar van FlyLo
Beats zijn ok maar konden ook 15j geleden gemaakt zijn. Sean Price heeft (of moet ik had zeggen?) de flow van een bejaarde opa en één van de meest irritante stemmen ooit. Als de teksten dan ook nog zo doorsnee zijn als op een mixtape die je op de hoek van de straat kan kopen in NY heb je het wel gehad met dit album

Kos
Haha, flow van een bejaarde opa.

avatar van bennerd
Dat doet hij al sinds het begin van zijn carrière. Sean P is een top 10-MC. Weinig afwisseling, maar wel een briljante delivery, veel swagger en geweldige teksten.

avatar van jordidj1
Eerste luisterbeurt valt tegen, maar de tweede is al een stuk beter. Nog even een paar keer op repeat..

avatar van thgryda
In tegenstelling tot Flylo, hoor ik Sean P wel graag spitten. Maar waar ik het gevoel had bij pakweg Random Axe naar iets speciaal te luisteren, had ik hier bij de eerste luisterbeurt ook een beetje het gevoel naar een standaard, middelmatig album te luisteren. Pompende beats en een agressieve P zijn op zich een combinatie die het altijd wel goed doet maar echt origineel is het niet.

Nu ben ik bezig aan de tweede luisterbeurt. De eerste was in de auto, bluetooth Spotify stream en de kwaliteit leek toen wat minder. Nu door de headset klinkt het een stuk beter maar baanbrekend, 4.5 materiaal hoor ik er nog steeds niet in.

avatar van Nr.4
Vind het gewoon een goed Sean Price album en dat is wat mij betreft standaard hoge kwaliteit. Heel toffe MC en veel goede gastbijdragen. Een paar producties klinken me her en der net wat te afgeraffeld ofzo, maar over het algemeen zeer vermakelijk. En tof boekje bij de cd, mooie uitgave.

Rene1979
Eindelijk een postmortum dat meer dan de moeite waard is!