Bob Welch - Bob Welch (1981)

Label: RCA

1. Two to Do (3:33)
  2. Remember (3:51)
  3. Bend Me Shape Me (3:02)
  4. That's What We Said (3:07)
  5. If You Think You Know How to Love Me (3:54)
  6. It's What Ya Don't Say (2:46)
  7. You Can't Do That (2:36)
  8. Secrets (3:09)
  9. Imaginary Fool (3:20)
  10. To My Heart Again (3:09)
  11. Drive (0:48)
avatar van goldendream
Ai ai ai, de muziek is zoals de hoes.

avatar van spinout
Super slechte platen kunnen juist om die reden heel interessant zijn, vooral als ze van grote namen zijn. Nou is Welch dat niet, maar wellicht dat ik er toch achteraan ga. (hij staat op Spotify).

avatar van musician
Je kunt een prachtig Bob Welch album maken, met de nummers die hij met Fleetwood Mac maakte tussen 1971-1974.
Op albums als Future games, Bare trees en Heroes are hard to find.

De band als geheel gaf Welch nog een bepaald cachet, inspireerde hem wellicht ook meer, en leidde ook tot zeer interessante muzikale prestaties.
Het vertrek uit Fleetwood Mac heeft Welch in meerdere opzichten geen goed gedaan.