Marillion - Live in Chile (2017)

Label: Racket

1. The Invisible Man (16:10)
  2. You're Gone (7:10)
  3. Power (6:47)
  4. Cover My Eyes (5:19)
  5. Sugar Mice (6:28)
  6. Pour My Love (6:26)
  7. Man of a Thousand Faces (8:24)
  8. Easter (7:16)
  9. Kayleigh (4:19)
  10. Lavender / Blue Angel (5:02)
  11. Sounds That Can't Be Made (9:01)
  12. Afraid of Sunlight (7:18)
  13. King (8:45)
  14. Hooks in You (3:42)
  15. Beautiful (6:11)
  16. Garden Party (8:23)
  17. No One Can (5:25)
  18. Three Minute Boy (9:22)
avatar van vigil
Er is weer eens een live album van de Marillios op de wereld los gelaten. Geen download maar een fysieke dubbel cd. Het concert is opgenomen in Chili. De band was daar jaren en jaren en jaren niet geweest maar de laatste 2 jaar opeens 3 keer en ze schijnen daar een zeer behoorlijke fanbase te hebben.

De setlist is er eentje die je zou verwachten op een festival. Gooi Fantastic Place er nog bij en mevrouw vigil heeft de ideale set. Is dat erg? Tuurlijk niet en misschien zelfs wel logisch gezien de tientallen jaren van afwezigheid en de beschikbaarheid van de nieuwe albums al daar.

Geluid is verder prima. Het concert is overigens opgenomen in mei 2016.

avatar van meneer
Ik zat net even te kijken hoeveel live albums van Marillion op MuMe zijn toegevoegd maar dit album is dus het 66e...

avatar van vigil
Ik dacht al, wat is mijn cd kast vol

En dan missen er nog wel wat kan ik melden

avatar van meneer
Geniet er van jongen. Als je fan bent van deze band dan word je echt verwend !

avatar van chevy93
vigil schreef:
Ik dacht al, wat is mijn cd kast vol
Het kan erger, als je fan ben van Mark Knopfler moet je per tour zo'n 30 USB-sticks gaan kopen.