kareltjemusic schreef:
Boxen zijn voor de meeste mensen een grote uitgave, daarom kopen in het algemeen alleen doorgewinterde fans van die mooie boxen..
Kom ik twee uur geleden thuis van m'n werk, ligt de afrekennota van mijn energiemaatschappij, juist die ja, op de deurmat. Wat een meevaller! Bijna € 600 retour

. Hoe dat kan

Ik heb twee jaar geleden mijn jaren '50 woning laten isoleren

. Natuurlijk moet ik op de kleintjes blijven letten: studerende dochters en een niet al te zuinige lieve vrouw

Maar één ding is nu toch echt zeker: "This Woman's Work Anthology 1978-1990 (1990)" staat al zo lang op mijn verlanglijst. Vanavond, maandag 16 mei 2011, gaat er eindelijk een bestelling de deur uit. Over twee en halve week ga ik een week naar Griekenland en, zeker weten, "This Woman's Work Anthology 1978-1990 (1990)" gaat mee in de koffer. Tjonge, wat heb ik opeens zin in dat weekje Kos

Een kwartier later......
Weinig aanbieders voor "This Woman's Work Anthology 1978-1990 (1990)". FreeRecordShop.nl heeft 'm niet, Bol.com heeft 'm ook niet, Amazon.com vraagt $ 300

. Tering, dat is echt een heleboel geld. Ook bij mijn bibliotheek is "This Woman's Work Anthology 1978-1990 (1990)" niet te bestellen

. Beste collega MuMe 'ers, wie helpt Hans uit de brand, lees: wie geeft Hans een gouden tip