alt-J (∆) - Relaxer (2017)

Electronic / Pop
Label: Infectious

1. 3WW (5:00)

met Ellie Rowsell

2. In Cold Blood (3:26)
  3. House of the Rising Sun (5:20)
  4. Hit Me Like That Snare (3:37)
  5. Deadcrush (3:52)
  6. Adeline (5:50)
  7. Last Year (6:06)

met Marika Hackman

8. Pleader (5:48)
avatar van DopeLemon
Slowgaze schreef:
Er gaat een hiphopversie van dit album uitkomen, Reduxer. Best benieuwd naar eigenlijk. Misschien dat o.a. Danny Brown en Pusha-T dit album nog een beetje pit kunnen geven.

De Twin Shadow versie van In Cold Blood met Pusha T is al een tijdje uit, en die vind ik in ieder geval erg lekker.. Ook de Alchemist versie van Deadcrush met Danny Brown is inmiddels uitgebracht, en is ook weinig mis mee. Kan zeker wat worden!

Jammer, had zo gehoopt op het niveau van de vorige 2 albums. Ik begrijp dus ook waarom hij zo slecht scoort.

avatar van iHateDolphins
Luister deze plaat nog eens. 3WW, in cold blood en Deadcrush zijn top, de rest vind ik maar mwah mwah. House of the rising sun vind ik tergend saai. Hit me like a snare vind ik een van de meest irritante nummers dat ik ken denk ik. De laatste 3 nummers vind ik dan ook weer saai. Zonde, wat ze kunnen het wel maar wat mij betreft is dit album te wisselvallig.

avatar van Slowgaze
iHateDolphins schreef:

Absoluut eens, maar die Reduxer-remix van dat nummer is wel echt moddervet. Hoe dat is gelukt, geen idee, maar dingen zijn om minder een wonder genoemd: alt-J - Hit Me Like That Snare (Jimi Charles Moody Version) [Official Audio] - YouTube

Wordt wel weer eens tijd voor een nieuwe plaat

avatar van Jordipordie
Heren wordt eens wakker!

avatar van JVT
JVT
Er komt iets nieuws aan zag ik laatst op hun facebook pagina. Geen idee of dat over een nieuwe plaat en/of nieuwe single ging. Denk zelfs dat het deze week komt, ik hoop op een nieuwe single met aankondiging van een nieuwe plaat!

avatar van repelstefan
JVT schreef:

Beide dus

Deze weer eens opgezet nu ik door de nieuwe single de Alt-J vibe weer te pakken heb. Lang niet gehoord maar ga er meteen weer helemaal lekker op.

avatar van Jordipordie
JVT schreef:

Werd tijd, ze waren wel heel relaxt geworden

avatar van pejo
Echt een fijne plaat hoor. 3ww, Deadcrush en Pleader zijn de ankers. De overige nummers zijn dienend en maken dit een prachtig geheel.