Delinquent Habits - It Could Be Round Two (2017)

Label: Eigen beheer

1. Clone Me (4:44)
  2. It Could Be Round Two (3:53)
  3. California (3:54)

met Sen Dog

4. La Voz (3:22)
  5. Sing Your Favorite (5:01)
  6. Go Easy (4:07)
  7. Shake (3:33)
  8. One Two Three (3:56)

met Sen Dog

9. One to Admire (3:51)
  10. Last Men Standing (4:06)
  11. How It Started (3:43)

met Melinda

12. 70s Flow (2:53)
  13. Over & Over (3:33)
avatar van frolunda
Echt wereldschokkend zijn de Delinquent habits nooit geweest maar toch weten ze elke keer weer een aanstekelijke cd in elkaar te draaien.Meer blazers en Spaanstalige rap zou het allemaal nog leuker hebben gemaakt,dan vind ik ze toch op hun best.Niet gek dat een nummer als La Voz tot mijn favorieten behoort,daar zijn er hier toch iets te weinig van.
Ze maken met It could be round two in iedergeval meer indruk dan Cypress hill de laatste jaren.
Zeker geen top Hiphop album maar het luistert wel erg lekker weg.

avatar van flow natural
Ze maken met It could be round two in iedergeval meer indruk dan Cypress hill de laatste jaren[]

Ja,ik kan je geen ongelijk geven en hun optreden is best aardig te noemen; de tequila laten ze rijkelijk vloeien en het zijn goede 'performers' .

Ik apprecieer eerder dit soort bands dan het grote aanbod aan andere artiesten die alles voor succes over hebben. Wel top dat Kemo er terug bij is en hopelijk blijft, beide vullen elkaar aan en maakt de band wat genuanceerder. The common man vond ik uiteindelijk ook niet slecht.
Beste wel een aangename plaat en er mocht nog wat meer Mexicaanse saus over.