Grateful Dead - In the Dark (1987)

Label: Arista

1. Touch of Grey (5:47)
  2. Hell in a Bucket (5:35)
  3. When Push Comes to Shove (4:05)
  4. West L.A. Fadeaway (6:39)
  5. Tons of Steel (5:15)
  6. Throwing Stones (7:18)
  7. Black Muddy River (5:58)
  8. My Brother Esau [Single B-Side] * (4:20)
  9. West L.A. Fadeaway [Alternate Version, 1984] * (7:09)
  10. Black Muddy River [Studio Rehearsal] * (5:41)
  11. When Push Comes to Shove [Studio Rehearsal] * (4:22)
  12. Touch of Grey [Studio Rehearsal] * (5:47)
  13. Throwing Stones [Live] * (9:36)
Ooit op L.P. gehad maar weer weggedaan. Niet de moeite waard.

avatar van Ducoz
Ik vind er eigenlijk niet veel mis mee! Het is iets meer poppy, maar (ik heb de original issue!) Touch of Grey en Black Muddy River zijn echt super mooie songs!

avatar van harm1985
Touch of Grey, Hell in a Bucket, Throwing Stones en Black Muddy river dragen deze plaat, die verder wat gedateerd klinkt door de jaren 80 productie.

avatar van Ducoz
Ik moet zeggen dat ik hem tegenwoordig met enige regelmaat draai; ik weet niet of dat mijn leeftijd is en dat ik langzaam to terms kom met dit soort producties..

Maar eigenlijk is er helemaal niets mis met 'In The Dark', akkoord: zo nu en dan zou de productie wat dieper kunnen en wat minder zo'n luchtige 80s sound. Het pasts eigenlijk wel.

Muzikaal misschien niet de meest spannende Dead plaat, maar qua songmateriaal is dit wel het meest constante dat ze hebben uitgebracht. Eigenlijk zijn alle nummers ook gewoon erg goed. Ik kan eigenlijk geen slecht nummer (meer) aanwzijzen...