Arcade Fire - Neon Bible (2007)

Canada
Rock / Pop
Label: Merge

1. Black Mirror (4:13)
  2. Keep the Car Running (3:29)
  3. Neon Bible (2:16)
  4. Intervention (4:19)
  5. Black Wave / Bad Vibrations (3:57)
  6. Ocean of Noise (4:53)
  7. The Well and the Lighthouse (3:56)
  8. (Antichrist Television Blues) (5:10)
  9. Windowsill (4:16)
  10. No Cars Go (5:43)
  11. My Body Is a Cage (4:47)
avatar van musicfriek
En dit wordt hem dan? Ik kan niet wachten!!!

Dit is de foute hoes!!! (nl. van de single Black Mirror)

Inderdaad: hier had nog even mee gewacht moeten worden (en bloempje24 mag als de wiedeweerga achter de juiste hoes aangaan ) .

Ben reuze benieuwd!

avatar van bloempje24
Ik heb em met deze hoes liggen...

Sorry?

avatar van musicfriek
Liggen?

Inderdaad!

Met een release van 5 maart? Hoe doe je dat???

En waarom toont de site dan deze cover bij de single Black Mirror (klik Win maar eens aan)?

Deze moest ik maar eens niet gaan kopen.
Ik zet het in mijn agenda: vanaf 5 maart niet aanschaffen.

Ach we wachten wel af: mocht het nodig zijn dan kan de hoes altijd nog aangepast worden.
Ik ben veel nieuwsgieriger naar het verhaal dat de cd al bij iemand thuis ligt.

Hee. Ik kan een streep zetten in mijn agenda op 5 maart. Ik kan hem nu al niet kopen.

aERodynamIC schreef:
Ik ben veel nieuwsgieriger naar het verhaal dat de cd al bij iemand thuis ligt.

Het geld absoluut niet waard, één grote teleurstelling...

Hoewel... Sommige nummers klinken echt leuk!

... Toch wel een gave cd...

Dat is nog geen antwoord op mijn vraag. Hoe kom je hier dan al aan (terwijl heel internet reikhalzend uitkijkt naar een lek)?

Uuuhh, Eric. Heb je die link van Lebowski al getsjekt?

rayman schreef:
Uuuhh, Eric. Heb je die link van Lebowski al getsjekt?

Ja? Wat wil je daar mee zeggen dan? Hij zegt dat ie hem al heeft liggen en daarom zeker weet dat de hoes kloppend is.

Dat ie te koop is. As we speak.

rayman schreef:
Dat ie te koop is. As we speak.

Is het al 6 maart geweest dan? Oei toch te veel alcohol op met oud en nieuw

avatar van bloempje24
promo's, demo's ik weet het niet. Ik heb op mijn werk de hele cd geluisterd en daar zat deze zelfde hoes bij.

Misschien dat de zanger van The Arcade Fire de koffie zet bij mijn collega... Hij is toch butler?

Ik zwijg al.

avatar van lebowski
Ik zwijg al.

edit: check user jonnyred op SLSK

avatar van bonothecat
Ik luister nu naar Black Mirror Klinkt erg lekker.

bonothecat schreef:
Ik luister nu naar Black Mirror Klinkt erg lekker.

Naast Intervention en Black Mirror ken ik ook Black Wave / Bad Vibrations (heb de titel net aangepast).
Klinkt ook lekker, maar net als Black Mirror weet het me iets minder te overtuigen dan het geweldige nummer Intervention.
Maar ongetwijfeld weer een kwestie van heel veel luisteren (want Black Mirror begin ik langzamerhand steeds beter te waarderen)

avatar van KampF
Er zijn al 3 nummers uit maar die ga ik niet luisteren. Wacht liever op het hele album, en dat is ook zo bij CYHSY

avatar van orbit
Ben ook benieuwd.. de verwachtingen zijn torenhoog natuurlijk voor deze great white hope op indierock gebied.
Duistere titels en hoes alvast, gaat Arcade Fire het ganglichtje uitdoen op deze plaat?

*Laura*
Ik vind het alvast fantastisch dat No Cars Go heropgenomen is. Vind ik na Rebellion (lies) toch wel hun beste nummer.

Feeder
orbit schreef:

Laten we het hopen hé, het vorige album was toch al zeker van een torenhoog niveau. Als ze er nu ook nog eens een duister boeltje van gaan maken...
Dan kan de pret al helemaal niet meer op.