Ik wou net zeggen,
milesdavisjr, stop die CD nog eens in de CD-speler

. Ik heb deze ook al een hele tijd niet meer gedraaid, maar dit is inderdaad een uitstekend live-album.
Sting heeft de laatste jaren natuurlijk de hoon van menig serieus popliefhebber op de hals gehaald, en daar heeft hij het met de steil aflopende kwaliteitscurve van latere albums natuurlijk ook wel een beetje naar gemaakt. Maar voor mij kan Sting niet echt stuk, daarvoor heeft de man, zowel met The Police als solo, teveel moois op zijn naam staan.
Dit album vormt een aardige dwarsdoorsnede van zijn oeuvre, al ontbreken er natuurlijk enkele van zijn bekendste stukken. Maar het vormt een volwaardige aanvulling op zijn discografie, omdat de nummers in een intiemere setting gestalte krijgen en de arrangementen vaak anders zijn, nog wat jazzier dan gebruikelijk. Ik vind de sfeer van dit concert - dat volgens mij in zijn achtertuin werd opgenomen, als ik me goed herinner - goed overkomen in het geluid van deze plaat.
Anders dan die andere live-plaat Bring on the night, die ik in zijn geheel hoger aansla. Daar zit veel meer vaart in. Maar dit toch echt wel een mooi op zichzelf staand album.'