Curren$y - Andretti 12/30 (2016)

geen stemmen

met Smoke DZA

12. Pound

met 2 Chainz

avatar van bennerd
Weer een heel matige Curren$y-tape. Zijn samenwerking met 808 Mafia trek ik vaak bijzonder slecht, omdat ik het relaxte, zomerse geluid van de Pilot Talks en dergelijke mis. Natuurlijk is Curren$y een top-mc, maar hier verdrinkt hij in de beats en lijkt op automatische piloot te gaan. 2 Chainz en vooral Freddie Gibbs (!) komen dan weer zo sterk voor de boeg dat het pijnlijk wordt. Neen, de "Andretti X"-platen hoeven geen vervolg te krijgen voor mij.

Curren$y staat garant voor ultieme degelijkheid, maar hier valt dat toch enorm saai uit.