Panacea - Ink Is My Drink (2006)

Label: Rawkus

1. Trip of the Century (3:10)
  2. Invisible Seas (3:27)
  3. Place on Earth (4:31)
  4. Steel Kites (3:26)
  5. Coulda Woulda Shoulda (3:34)

met W. Ellington Felton

10. Ecosphere (4:05)

11. Burning Bush (4:29)

12. Starlite (3:51)
avatar van waxs
Ik vind het niet erg goed moet ik eerlijk bekennen. Het klinkt allemaal wat te simpel, het ritme van de producties spreekt me niet totaal niet aan, ook klinkt het allemaal akelig ongeinspireerd. De MC's voegen daarbij ook niks toe aan het geheel die als slap en 13 in een dozijn kunnen worden omschreven, hun enigste bijdrage is dat je minder goed merkt hoe rampzalig slecht deze plaat is geproduceerd. Soms wordt het me ook allemaal iets te soft, met R&B achtige vocalen als "Kiiiijjjjk eeeeeenss hoooee gooeoeoeoed ikkkk kan ziiniiniingeeeeeueueun". Kortom vervelend en irritant, geen stem van mij dus.

avatar van Chrisseh
Gek dat je dit zo slap vindt. Nu ik het de eerste keer zo even snel doorluister, ligt dit best wel lekker in het gehoor hoor. Mjah.

avatar van Sjaakspeare
Panacea had in 2003 ook al wat uitgebracht, zie ik nu. En ik altijd maar denken dat dit hun debuut was. Thinking Back Looking Forward, heet het, en het heeft een prachtige hoes.

avatar van Shelter
Ik vind dit een groeiertje...hij wordt beter naar meer luisterbeurten.

avatar van thtboz
Lekker album vooral de eerste 7 tracks. Toch is het allemaal wel een beetje van hetzelfde niet iets heel speciaals... Toch wel een 3.5 ster waard

avatar van Nr.4
Relaxt plaatje met PULSE als hoogtepunt. Hadden wel wat meer uitschieters op gemogen.

avatar van Shelter
De eerste 5 plus PULSE zijn het beste, daarna is het wat minder.
Een iets andere volgorde van tracks zou het wellicht beter luisterbaar (is dat een woord?) maken.
Vanwege originele sound nog steeds 4* though