Marillion - Marillion.co.uk (2000)

Label: Never

1. The Answering Machine [Acoustic Live] (3:44)
  2. Afraid of Sunrise [Acoustic Live] (4:16)
  3. The Space [Live] (7:01)
  4. The Great Escape [The Making of Brave Version] (5:54)
  5. Afraid of Sunlight [Acoustic Live] (7:18)
  6. Berlin [Live] (8:54)
  7. The Bell in the Sea [Acoustic Live] (3:47)
  8. Band Interview (8:56)
avatar van bonothecat
Leuk fanclub item ...... alleen die vreselijke band interviews

avatar van c-moon
Inderdaad... ik kon de CD bemachtigen door de bon die bij Marillion.Com zat in te vullen en op te sturen naar racket records.. en ik moet zeggen, de versies op dit album zijn wel aardig!

Kingsnake
Hier zijn twee versies van.
Ik heb ze allebei.
Versie twee is uitgebreider.

De twee 'samplers' bevatten materiaal dat op de rackets-ceedees verkrijgbaar is (makin of, live etc. etc.)

avatar van rkdev
Heb vrijdag de 2e versie binnengekregen (die uit 2005, ken de eerste versie uit 2000 niet), maar deze is erg goed hoor.

avatar van IntoMusic
Toch even voor diegene die dit album nog niet hebben, maar wel alle andere (live)albums... Dit is een compilatie van nummers uit diverse 'Racket'-releases. Ik had dat niet door totdat ik de achterkant van de hoes las. Gelukkig ken ik maar 3 van de 8 tracks in dezelfde versie, dus is dit album een welkome aanvulling.

Hier een overzicht:
Track 1 & 2: Racket 10 "Unplugged at the Walls"
Track 3: Racket 06 "The Making of Brave"
Track 4: Racket 02 "Live in Caracas"
Track 5: Racket 09 "Piston Broke"
Track 6: Racket 11 "Zodiac"
Track 7 & 8: Exclusive tracks (video included on enhanced portion of this CD)