Cuby+Blizzards - Window of My Eyes (2016)

Alternatieve titel: Their Sixties 45s

Blues / Rock
Label: Pseudonym

1. Stumble and Fall (1:55)
  2. I'm So Restless (2:33)
  3. L.S.D. (Got a Million Dollars) (3:28)
  4. Your Body, Not Your Soul (2:17)
  5. Back Home (A Man) (4:32)
  6. Sweet Mary (2:25)
  7. You Don't Know (3:41)
  8. Richard Cory (2:42)
  9. Just for Fun (2:48)
  10. Things I Remember (1:51)
  11. Another Day, Another Road (1:50)
  12. Feeling Like a Suitcase (2:35)
  13. Distant Smile (3:02)
  14. Don't Know Which Way to Go (5:01)
  15. The Sunshine of Your Shadow (2:45)
  16. Crying Tears (4:00)
  17. Window of My Eyes (3:27)
  18. Checking Up on My Baby (3:13)
  19. Nostalgic Toilet (3:34)
  20. 116 a Queensway (4:07)
  21. Another Land (4:36)
  22. Somebody Will Know Someday (6:53)
  23. Appleknockers Flophouse (2:29)
  24. Because of Illness (1:58)
avatar van nlkink
Het is net niet disc 1 uit de serie The Golden Years Of Dutch Pop Music wat Pseudonym hier heeft samengesteld, maar het scheelt niet veel. Voor het gemak ga ik er maar vanuit dat dit een vinyl dubbelalbum is zoals die enkele jaren geleden ook van The Ro-d-ys is verschenen.
De Pseudonym releases zijn altijd met zorg samengesteld. Alle singles uit de periode 1965-1969, toch zo'n beetje de toptijd van de groep. Fantastische groepsfoto ook, waarschijnlijk genomen op de deel van de boerderij in Grolloo.
Leuke release.

Robbiev
Dit is een erg mooie release. Gatefold sleeve met aan de binnenzijde de afbeeldingen van de single hoezen. Geluid is ook heel goed. Beperkte oplage van 250 zwart / 250 rood 2LP's vinyl.

kistenkuif
Aha, dat is goed nieuws! Allemaal de puch of kreidler van stal en op naar de platenboer. Neem dan ook gelijk maar dat fijne meest recente verzamelalbum (2016) van de Bintangs mee. Minstens zo goed.