Nosa - Novi (2016)

4. Push Kick (3:49)
  5. Blauwtjes (3:25)

met Jackie

6. Post (2:46)
  7. Guilty Pleasure (3:52)
  8. Fuck Rap (2:33)
  9. Novi Nove (3:16)

met Roscovitsch

10. De Tijd / het Tij (4:18)

met Rosa Ana

11. Ill Chamber (2:45)
  12. Zomer / Loungin Outro (6:07)
avatar van Illa
Ben hier best wel benieuwd naar, vond hem sowieso de betere van de twee MC´s van Zo Moeilijk. Eerste twee tracks klinken goed.

avatar van ThingMan
Ben hier ook wel benieuwd naar. Vind Zo Moeilijk een leuke band met goede MC's. Ben er voor mijzelf niet helemaal uit maar ik neig toch meer naar Rosco als betere rapper van de twee. Zal deze zeker even checken op spotify morgen.

avatar van dielinquent
Rosco heeft een meer karakteristiek geluid waar je van houdt of niet. Ik wel in ieder geval. Nosa is een aangename mc die niet echt opvalt. Ben benieuwd naar deze plaat. Hij zou vandaag uitkomen. Iemand een idee waar deze te krijgen is? Nauwelijks info over deze plaat op internet en internetwinkels.

avatar van Pecore
Klinkt erg lekker. Donkere, warme beats van Nikes en Nosa is... Nosa. Valt inderdaad nooit op, maar past altijd heel goed op de muziek waarover hij rapt. Ik heb er een zwak voor!

avatar van Nr.4
Toffe plaat van een fijne MC. Vette stem, prima flow en meestal goede beats van Nikes. Fuck Rap is heel hard.

avatar van dielinquent
Ook opvallend dat de plaat is uitgebracht via nikesmusic. Fysiek exemplaar gisteren ontvangen. Simpel kartonnetje (oudewets cd-single hoesje) zonder streepjescode etc.
Ik volg het allemaal niet meer op de voet, maar wat is er gebeurd met Fakkelteitgroep? Site uit de lucht. Op voorhand zou je een release via FTG verwachten.

Overigens een prima album. Met name de wat rustigere relaxte tracks zijn uitstekend, niet in de laatste plaats door de zeer smaakvolle productie van Nikes

avatar van Pecore
Prachtige, rustige plaat. Noos lijkt zich soms eenzaam en vergeten te voelen. Verbittering over waar de Nederlandse hiphop naartoe gaat hoor ik ook. Hoe dan ook, het levert erg fijne muziek op en ik geloof er elk woord van.

avatar van Kos
Kos
Typische oldskool Nikes sound. Niks mis mee.

avatar van Timo710
Ik verwachte hier echt niks van. Na de geweldige track met Duvel stond het album plotseling 2 weken later online terwijl ik verder vrij weinig over het album had gehoord. Dat nam ik niet al te serieus, maar ik ben erg blij dat ik gisteren toch de plaat heb opgezet. Na de eerste 3 tracks ontpopt er een soort futuristische soulvolle stijl in de beats die ik erg dope vind. Nikes laat hier wederom zien een van de beste te zijn in het vakgebied. Een echte luisterplaat zonder hitjes. Klinkt erg houdbaar.

Wat mij betreft een dikke dikke dikke voldoende. Voor nu de 4 sterren!

avatar van overmars89
Hoe heb ik deze gemist dan? Nosa maakt echt flinke stappen in mijn aanzien. Na de nieuwe Fat Windjacks en deze die ik blijkbaar gemist heb komt Nosa toch wel wat hoger op mijn lijstje hardste Nederlandse MC's.

Rene1979
Komt op vinyl en op tape deze, blijft een van de beste NL platen.

avatar van Dreten Bukgat
Rene1979 schreef:
Komt op vinyl en op tape deze, blijft een van de beste NL platen.

is er al bekend waar en wanneer deze op vinyl te preorderen is?

Rene1979
Dreten Bukgat schreef:

is er al bekend waar en wanneer deze op vinyl te preorderen is?

Vinyl is bij de fabriek in de maak, zal zo rond november in de pre order gaan op www.deRapWinkel.nl