Gang Starr - Mass Appeal (2006)

Alternatieve titel: The Best Of

Label: Virgin

1. Manifest (4:50)
  2. Step in the Arena (3:32)
  3. Put Up Or Shut Up (3:15)

met MC Rell & The Houserockers

4. Skills (3:17)
  5. Code of the Streets (3:27)
  6. Ex Girl to Next Girl (4:38)
  7. Soliloquy of Chaos (3:14)
  8. The Militia (4:47)

met Big Shug en Freddie Foxxx

9. Above the Clouds (3:44)

met Inspectah Deck

10. Check the Technique (3:53)
  11. Royalty (4:11)

met K-Ci & Jojo

12. Lovesick (3:23)
  13. Take It Personal (3:02)
  14. Now You're Mine (2:55)
  15. Just to Get a Rep (2:37)
  16. B.Y.S. (3:05)
  17. Mass Appeal (3:37)
  18. DWYCK (4:05)

met Nice & Smooth

19. Natural (2:45)
  20. Tha Squeeze (3:29)
avatar van Niek
Tsja, als altijd bij verzamelaars mis ik weer wat tracks die er wat mij betreft absoluut op hadden gemoeten. Natuurlijk blijven er genoeg toppers over op deze plaat. Voor een super verzamelaar geef ik een 4, daarom voor deze 3,5*.

eazyfan
Ik geef 4* altijd voor een verzamel die goed is. Dat is deze zeker. Alle tracks zijn eigenlijk erg goed vind ik. Me favo GS-track mis ik wel: Full Clip maar die was dan ook extra op hun eerste verzamel dus normaal.

avatar van Den7482
Waar is Moment of Truth....?

avatar van herbertwest
Krijgen ze de kans om een verzamel te maken maar dan met the ownerz er bij zetten ze Rite Were U Stand en We Got Guns er niet op

Inderdaad en vervolgens wel Put Up or Shut Up

Den7482 schreef:
Waar is Moment of Truth....?

Idd .

avatar van Kos
Kos
2 tracks van Moment of Truth toch?

Het nummer zelf .

avatar van Niek
Vind die track niet echt een must. Ik snap echt totaal niet dat Rite Where U Stand er niet op staat. Dat is een van de allerbeste producties van Premier ooit.

avatar van Kos
Kos
Vind die tracks bepaald niet bij de beste horen.

avatar van MJ_DA_MAN
Rite Where U Stand idd niet nee, vind die track verschrikkelijk overschat. Maar Moment Of Truth is een klassieker. Prachtige beat plus de beste Guru-tekst die je je kan bedenken . Echt briljant gewoon.

avatar van Niek
Ben het helemaal met je eens. Alleen dan andersom

avatar van MJ_DA_MAN
Ook op tekstueel gebied? Lijkt me sterk.

avatar van Niek
Nou, vind op zeker de beat ontzettend gruwelijk van Rite Where U Stand en tekst vind ik niet slecht. Moment of Truth heeft wel betere tekst jah. Maar vind die qua productie vrij standaard Premier (nog steeds wel goed dus, maar niet meer dan dat).

avatar van FunkyMonk
Dat Who's gonna take the weight er niet opstaat...

avatar van Willemsb
Ik heb deze cd gekocht, naar iTunes geript en op mijn iPod gezet, maar toen ik naar de volgorde van de nummers ging kijken is dat zeker anders dan op deze site aangegeven is... ik weet niet hoe dat kan? Ik heb de cd gewoon in Nederland gekocht.

Wel 'maar' 3 sterren want ik vind het eigenlijk schandalig dat Guru en DJ P deze cd verzamelaar uitbrengen, aangezien ze al een dubbelcd hebben (Full Clip) met hun beste nummers. Daarom snap ik deze cd ook echt niet, ondanks dat er natuurlijk alleen maar vette nummers op staan.

jorisje123456
Omdat ze sinds full clip nog een gewoon album hebben uitgebracht (the ownerz).

avatar van Kill_illuminati
Waar komt Skillz vandaan?

avatar van FlyLo
Kill_illuminati schreef:
Waar komt Skillz vandaan?

Gang Starr - The Ownerz (2003)

Track 6

Dat bedoelde je toch, of niet?

Tyn
Ik snap niet wat "Skills" hier doet, een track die zn naam niet bepaald eer aan doet wat mij betreft. Guru heeft de skills zeker, maar deze track kon beter.

avatar van Shelter
Ik vind skills wel een lekker nummer...die sample is wel relaxed.
Guru is niet in topvorm op dat nummer, maar de productie maakt wel veel goed.