Een tijd geleden heb ik
mijn nerdcave in orde gebracht (voor het volledige plaatje, zie:
Zet hier een foto van je film- of postercollectie - moviemeter.nl) en in de voorbereiding ontdekte ik ergens in een doos deze Pokémon CD. Voor old times sake nog eens volledig gedraaid en ik had niet verwacht dat ik me nagenoeg al die nummers nog ging herinneren. Hoogtepunt is natuurlijk het Pokémon Theme (die intro alleen al!) en de PokéRAP (mijn ouders werden krankzinnig van die zondagochtenden dat ik luidkeels in de woonkamer zat mee te "rappen") maar ook het nummer 2.B.A. Master is eigenlijk nog best te pruimen en ook Viridian City is wel erg aanstekelijk. Daarna zakt het allemaal wel een tikkeltje in en hoewel ik aan Misty's Song ook nog goede herinneringen had, viel dat nummer me deze keer een tikkeltje tegen. Sowieso is dit een album dat het vooral moet hebben van de nostalgiefactor maar dat neemt niet weg dat dit eigenlijk best lekker wegluistert, al zijn de meest memorabele songs dus wel degene die ik hierboven opnoem. Het bijhorende boekje met de lyrics blijkt trouwens aan de achterkant een poster te zijn, om de een of andere vroeger niet ontdekt want dan had die wel aan mijn slaapkamermuur gehangen, maar anno 2021 is het nagenoeg onmogelijk om aan die enhanced content op de CD te geraken. Blijkbaar kunnen de CD/DVD-lezers van vandaag de dag daar niet zo goed mee om..