Arc Lab - No Spectre (2007)

Canada
Electronic
Label: n5MD

1. I'm All Vectors (5:30)
  2. Versions (3:45)
  3. Natch (5:58)
  4. So Much for No Surprises (3:00)
  5. The Several Song (5:25)
  6. Dead Days (5:27)
  7. Miss Wet T-Shirt Vancouver 2006 (6:52)
  8. Plays Tim Arndt (6:52)
  9. Spectres (3:47)
  10. The Past! (4:37)
  11. All Parallels (9:01)
avatar van Goodfella
Die n5MD covers worden per release mooier lijkt `t. Hebben ze soms een nieuwe ontwerper aangenomen daar?

avatar van tovenaar
ik vind dit ook een ge-wel-di-ge cover. Man man man man.

avatar van Goodfella
Ik liep vandaag in de Boudisque en dacht even: ze hebben `m al!

avatar van bas
bas
Goodfella heeft al gestemd! Met 3,5* niet je favoriet, wat zijn je bevindingen? Ook hier was ik eigenlijk al overgegaan tot een blinde koop, aangezien de nummers op MMBP erg goed klinken

avatar van Goodfella
Het is niet meer dan een oerdegelijk melodieus idm-werkje, vandaar. Waar een track als Actris-Det op MMBP met frisse samples en subtiel getik uit het niets een waanzinnige sfeer neerzet, valt deze in de n5MD-categorie 'Loess'. Eenvoudige ritmes met weinig nuance en/of punch, aangenaam kabbelende melodieën.. niks mis mee, maar te middelmaat voor meer.

avatar van tovenaar
Maar de geluiden zijn opvallend snappy en scherp in vergelijking met een bak andere releases waar je op doelt. Maakt het extra genietbaar voor mij .

tovenaar schreef:
snappy en scherp

In die categorie heb ik nu releases van Ultre en Diagram of Suburban Chaos liggen!

avatar van Onderhond
Inderdaad niet echt een release om de halve wereld voor af te reizen, maar qua n5MD IDM aanvoer wel uiterst geschikt luistervoer.

't Is mooi, 't is chill, 't is lekker. Ik mag het graag horen, dit soort releasjes. 4*

avatar van Visnet
Dat zangeresje is vreselijk.. Verder wel een leuk album, maar hoog skip-gehalte, ik val voornamelijk terug op de eerste 3 heerlijke tracks. Heb wel een gigantisch zwak voor die lieve xylofoon achtige geluidjes! Kleine 4 sterretjes.

avatar van Dark Yoghurt
Het nummer Spectres, de sample daarin gebruikt is blijkbaar niet van Arc Lab, want hij wordt ook in A Ghost Story van Atlas Sound (Bradford Cox) gebruikt O_O Vond ik best wel wtf-waardig