Skream - Skream! (2006)

Electronic
Label: Tempa

1. Tortured Soul (3:40)
  2. Midnight Request Line (3:19)
  3. Blue Eyez (3:59)

10. Tapped (2:59)

met JME

11. Stagger (3:58)
  12. Summer Dream (6:43)
  13. Emotionally Mute (4:35)
avatar van luc011190
Tot nu toe mijn favoriete dubstepartiest. Staan fantastische nummers op die van grime, naar reggea, naar ska, naar de donkere elektronica gaan.

Midnight Request Line is wel een beetje een hitje binnen de scene geloof ik, vet nummer ook.

avatar van levenvergeten
Idem Dito

avatar van T.O.
luc011190 schreef:

Zeker weten. De nummers van Skream die ik tot nu toe ken bevallen me een stuk beter dan het album van Burial. Zal deze cd dus ook snel eens uitchecken.

JustaRascal
Erg vette shit dit. Beetje eentonig maar wel gruwelijk.

Kid A(cid)
Die remix van Klaxons is te bruut

avatar van pascal83
Verrast dat dit op MM staat. Moet dit gauw eens gaan zoeken, de man is live (draaiend) in ieder geval geweldig.

avatar van luc011190
Toch maar een beetje overhyped gedoe dit. Zitten wel wat aardige dingetjes tussen, maar als geheel is het maar een krappe 3.

avatar van pascal83
Een heel album van de man is toch te veel, draaiend weet hij zijn nummers beter uit te kiezen. Er zitten aardige nummers tussen (Midnight Request Line!), maar helaas te veel fillers.

JustaRascal
Tja, het is wel vrij gehyped. Maar er zitten dan ook echt een paar hele vette tracks bij, zoals Tapped.

tuktak
midnight request line vind ik eigenlijk vrij irritant. ik vind een track als tortured soul veel lekkerder, subtieler, met meer diepgang. skream is misschien wel wat gehyped maar zoveel gebeurd er niet in dubstepland, dus dan is er al snel een hype als iets ok klinkt.

avatar van YoG
YoG
Getalenteerd figuur.. maar klinkt wel erg silly. Ik wordt hier niet warm van..
Voelt aan als Mr Scruff die een uitstapje doet naar dubstep

midnight requist line valt me net iets teveel in herlaaling , laat ik duimen voor een vip versie

Ik vind Summer Dream wel echt een bazen nummer. Meer van dit, ook al is het niet echt dupstep.

avatar van dilladawg
"Skream - fields of emotion" fantastische track die gelekt is.

avatar van I.C.E.
tot de dag van vandaag, heb ik nog steeds geen dubstep gehoord die dit overtreft !

Voor mij een van de beste albums in het dubstep genre, een diverse keus aan instrumenten maakt het tot een mooi geheel. Panfluit, trompet, violen en Warrior Queen het maakt Skream niets uit. Een 5*.

avatar van IllumSphere
Ik heb ooit, in een ver verleden, gezegd dat dubstep eigenlijk niet een genre is die thuishoort op reguliere platen. En nu ik deze plaat opnieuw heb beluistert, kan ik niet anders dan denken aan datgene ik gezegd heb. Nu heb ik die mening niet omdat er slechte nummers zouden staan op deze plaat (vooral middelmatige tot degelijke nummers), maar omdat er een gebrek aan coherentie is. En dat vind ik wel belangrijk aan reguliere platen. Uiteraard zijn er uitzonderingen (oa Burial en Zomby), maar in essentie moest dubstep het vooral hebben van de raves, livesetjes op piratenzenders (in het begin dan toch) en de singles/EP's/compilaties. Daarom ook een drie en een half.

avatar van coldwarkids
Wat fijn om dit weer eens te horen!