Zucht... ik ga de moeite doen om te reageren, maar ik denk dat ik in het vervolg gewoon een lage score uitdeel zonder die score toe lichten. Ignorance is bliss zeker?
D-ark schreef:
Iedereen zijn eigen mening maar ik vindt dit toch tweeduizend keer fijner luisteren dan die klinische Brand New plaat in je top tien.
Ieder zijn eigen mening maar ik vind komkommer toch lekkerder dan tomaat. Relevantie?
D-ark schreef:
En sinds wanneer is screamo een soort powermetal geworden waar hoe goed je op een instrument bent meer meetelt dan het gevoel? .
Dat heb je dan toch verkeerd geïnterpreteerd. Ik zeg gewoon dat de ondermaatse instrumentatie voor mij een doorn in het oog is.
D-ark schreef:
En als je deze vocals niet mag waarom staat er dan eigenlijk een 3,5 voor la dispute...
Saetia met La Dispute vergelijken is absurd, da's appelen met peren vergelijken. Een nummer als Andria heeft excellente vocalen en muziek.
Jazper schreef:
Wat lees ik toch dat dit dof en slecht geproduceerd zou zijn. Ik vind het, zeker in vergelijking met veel andere bands in het genre, opvallend helder en direct klinken.
Je zegt het zelf, "in vergelijking met veel andere bands in het genre". Da's zoiets als zeggen dat de oma's in een welbepaalde grannyporn er net wat minder verlept uitziet dan in de gemiddelde film van dat genre.
Jazper schreef:
Dat je nou af en toe ietwat overdrijft om je punt te maken, ok. Maar dit slaat natuurlijk nergens op. En als het wel ergens op slaat, petje af voor die schoolbandjes
Het trieste is net dat dit geen overdrijving is.
Gallow schreef:
Er is toch geen enkele rede voor vernieuwing of originaliteit? Ik zie ook nergens een teken dat de heren denken origineel bezig te zijn.
Zoals ik eerder zei is dit een gerenommeerde mijlpaal in het genre. Zulke hyperbolen zorgen voor verwachtingen, en als die dan niet na worden ingevuld is dat teleurstellend.
ThirdEyedCitizen schreef:
1 fout Gajargon bericht en heel emo georiënteerd Musicmeter in beweging, terecht! Smaak is smaak, dat heb ik al vele malen eerder gezegd bij je andere berichten, maar deze plaat van niet clean genoeg beschuldigen gaat ook mij te ver. Uit die periode 1 van de meest cleane platen.
In het land van de blinden is éénoog koning, zal ik dan maar zeggen.
ThirdEyedCitizen schreef:
Technisch spel? who cares. Het is emotie weet je wel. Raggen op die gitaren tot ze niet meer goed klinken!
Daar zijn ze dan goed in geslaagd.
ThirdEyedCitizen schreef:
Zang ja, veel screamo ligt je gewoon niet, maar daar was je zelf ook wel achter.
En ik besloot om eens uit te leggen waarom ik dit zo laag waardeer, in tegenstelling tot andere platen in het genre. Veel screamo ligt me niet, inderdaad, net zoals de meeste rock en metal en pop en eender welk ander genre me ook niet ligt.
ThirdEyedCitizen schreef:
Hmm maar je eindcijfer is dan te belachelijk, mening of geen mening.
Dit is natuurlijk volledig in tegenstrijd met je eerdere mening over smaak is smaak.
Slecht is dit niet,
zeg jij
ThirdEyedCitizen schreef:
melodie, variatie en emotie genoeg
Emotie genoeg (zowel op de plaat als in de berichtgeving

), variatie en melodie durf ik te betwisten.