't Hof van Commerce - Herman (1999)

België
Label: Kinky Star

1. Kemmelberg 1983 AD (0:47)
  2. Bus Ommegangk (3:54)
  3. Mag et Ntwa Mjir Zin (4:49)
  4. Le Mental en Métal (4:44)

met Lickweed

5. Kust Noa Kust Noa Kust (4:33)
  6. Situoatie 666 (5:28)

met TLP

7. Gele Stylo (2:33)
  8. De Zeune van Nboas (4:57)
  9. De Doagn van Plezier (5:15)

met Stijn Nijs

10. Nostalgie Wereldbeker (4:48)
  11. De Zomer van 98 (5:31)
  12. Bol (4:53)
  13. Alphonse en de Bjistjes (3:38)
  14. Ze Woare der Nog Nie Grji Voarn (5:41)
  15. Ik E de Zunne (5:32)

met NBM

16. De Boane Noa de Zunne (4:36)
Misschien moet ik dit album, omwille van de titel, ook maar 's in huis halen.

omwille de muziek zou ik het niet doen

eazyfan
hans vd togt schreef:
omwille de muziek zou ik het niet doen

ik ook niet

avatar van kakature
Zeer goed 2e album, alleszins beter dan Rocky 7 en Ezoa en Niet Anders.

ManMonster
Vette beats, teksten zijn niet zo super maar meer dan degelijk! verdient meer dan het lage gemiddelde van 2,86 die het nu heeft..

Vind dit zeker een waardig album van 't hof. Weliswaar een tikkeltje serieuzere teksten (maar zeker niet overdreven) en minder bekend bij het grote publiek, maar er zitten zoals gewoonlijk toch weer veel goeie elementen tussen en de beats zijn nog lekker old-school.

avatar van frolunda
Misschien iets minder dan hun debuut maar ach......dit blijft gewoon een geweldig lekker Hiphop album dat loopt als een trein.Jammer van dat belachelijke lage gemiddelde hier,verdient zeker een vol punt hoger.