Big Game is een geweldig album en wat mij betreft hun beste! Alle nummers zijn heerlijke vette rocksongs om je vingers erbij af te likken. Op 1 na dan, Don't Say Its Over is niet slecht maar waarschijnlijk omdat het overige materiaal zoveel beter is. Vito Bratta eist weer zn hoofdrol op en door het breed uitgelegde tapijt van zn riffpartijen klinkt het allemaal voller en grootser. Daar zal de producer Michael Wagner wel debet aan zijn. De songs zijn een mengelmoes van partytracks (Dirty Woman, Baby Be Mine, Livin' On The Edge) en de meer geëngageerde nummers (Little Fighter, Broken Home, Cry For Freedom), iets wat op hun debuut ook al opviel. Geinig detail is het intro van Let's Get Grazy, dat is namelijk de fade out van All You Need Is Rock 'N Roll van het vorige album Pride. En Natuurlijk Radar Love........ Golden Earring is een geweldige band en Neerlands trots.......maar White Lions versie blaast het origineel compleet van de kaart! (sorry George

En wederom kiest men ervoor om het fantastische werkstuk stemmig af te sluiten met Cry For Freedom wat gaat over het Apartheids regime in Zuid Afrika destijds.
Maar goed, wil je onvervalste Californische HardRock van de allerbovenste plank dan moet je deze gewoon hebben!