Marillion - 013, Tilburg, Netherlands (2003)

Alternatieve titel: 13 October 2001

Label: Front Row Club

1. Intro (0:48)
  2. This Strange Engine (17:56)
  3. Quartz (9:02)
  4. When I Meet God (10:03)
  5. This Town (3:20)
  6. The Rakes Progress (2:45)
  7. 100 Nights (4:50)
  8. Goodbye to All That (5:51)
  9. Afraid of Sunlight (7:09)
  10. Out of This World (8:01)
  11. This Is the 21st Century (11:37)
  12. Map of the World (6:11)
  13. King (7:54)
  14. The Great Escape (6:33)
  15. Between You and Me (6:36)
avatar van daniel1974nl
Voor deze tour had Marillion op hun website een stemlijst aangemaakt met nummers die wel en nummers die niet moesten worden gespeeld. Iets dat ik zeker aanmoedig om vaker te doen.

Veel van de nummers die aan het begin van de tour werden gespeeld kwamen op de uiteindelijke 'niet spelen' lijst terecht. Deze zet was redelijk representatief voor wat er in de 'wel spelen' lijst stond die week.

Vooral erg gedurfd om met This Strange Engine te beginnen. De set bevat wat recente nummers waaronder alledrie beste nummers : Quartz, When I Meet God en het wonderschone This Is The 21st Century en wat oude fan favourites. Dit was de eerste keer dat ik Marillion eindelijk Out Of This World zag uitvoeren aangezien het op de Afraid Of Sunlight, This Strange Engine en Radiation tours niet werd gespeeld.