Frankie Miller - Frankie Miller's Double Take (2016)

Label: June

1. Blackmail (3:04)

met Joe Walsh

2. Where Do the Guilty Go? (3:33)

met Elton John en Steve Cropper

3. Way Past Midnight (3:42)

met Huey Lewis

4. True Love (4:11)

met Bonnie Tyler

5. Kiss Her for Me (3:53)

met Rod Stewart en Joe Walsh

6. Gold Shoes (3:28)

met Francis Rossi

7. Sending Me Angels (4:37)

met Kiki Dee en Jose Antonio Rodriguez

8. Jezebel Jones (3:36)

met Kid Rock en Full House

9. When It's Rockin' (3:03)

met Steve Dickinson en Full House

10. Beginner at the Blues (4:35)

met Delbert McClinton en Full House

11. To Be with You Again (3:57)

met Kim Carnes

12. I Want to Spend My Life with You (3:58)

met Willie Nelson

13. The Ghost (4:19)

met 布袋寅泰

14. It Gets Me Blue (3:13)

met Paul Carrack

15. Out on the Water (3:10)

met Stuart Emerson

16. It's a Long Way Home (3:38)

met Brian Cadd

17. I'm Missing You (3:03)

met John Parr

18. I Never Want to Lose You (3:28)

met Lenny Zakatek

19. I Do (3:38)
Majestueuze gastenlijst ....presenting Joe Walsh, Kim Carnes, Bonnie Tyler, Willie Nelson. Paul Carrack, Huey Lewis, Elton John and many more.

Greatest hits van Bonnie Tyler, Full House en dit eerbetoon aan Frankie Miller deze avond voorbij horen komen, samen met een aantal ondeugende vlegels. Vreemd genoeg na een bericht dat Bonnie Tyler en Rod Stewart een duet hebben opgenomen (die overigens pas maart 2019 verschijnt). We bleken allen een zwak te hebben voor Bonnie en Frankie en de aangename sfeer werd naarmate twaalf uur naderde alleen maar uitbundiger.

avatar van nlkink
Opgebouwd uit demos uit de tijd van voor Miller's herseninfarct. De man is zelf niet meer in staat om te zingen en op te treden. Op recentere foto's zit hij in een rolstoel.
Enniewees, de demos zijn muzikaal aangekleed en een keur van artiesten die een warm plekje voor Frankie hebben waren bereid om op de tracks een bijdrage te leveren. Van een afscheid wil ik nog niet spreken, de beste man leeft nog, maar als afsluiter van een carrière mag hij trots zijn op het resultaat.