Je ziet door de bomen het bos niet meer tegenwoordig daar waar het de live opnames die op plaat gezet zijn door Steve Hackett met zijn band, vanaf 2013 heeft hij zowat ieder jaar een live album uitgebracht. Heb op youtube zowat alles beluisterd, en het valt mij op dat de kwaliteit op alle albums vanaf 2013 ongeveer hetzelfde is, het enige verschil is de setlist, wat ook niet anders kan om zoveel live platen achterelkaar interessant te laten zijn voor potentionele kopers. Op de eerste cd vooral nummers van zijn solo albums, en op cd 2 natuurlijk de Genesis classics tot en met 1976. Prachtige opnamen, en een heerlijk fris geluid, en heb lang getwijfeld welke ik op cd zou aanschaffen, maar het is deze geworden, vooral vanwege de mooi gecombineerde setlist solowerk/Genesis nummers. Misschien 1 van de eerste 2 live albums er nog bij uit 2013 of 2014, al trekt dat album met het symfonie orkest mij ook wel. Voorlopig enorm blij met deze die nog vaak in de speler van vooral de auto te vinden zal zijn