Kubus - Buitenwesten EP (2004)

Label: Top Notch

7. Koppensnellers

met Jawat

8. Koppensnellers Instrumentaal
Relax
De EP, de beste nummers op dit plaatje, ik ga niet stemmen ookal heb ik de nummers gehoord

avatar van Niek
Ja, ik vind deze nummers allemaal wel een dikke 4 waard. 4,5 eigenlijk wel. Maar om dit nou ook te geven... Ik stem ook niet.

avatar van Rhythm & Poetry
Vier aardige nummers, ook al ben ik geen fan van de beats van Kubus. Dit zijn meteen zijn betere nummers, Strik Je Veter is voor Kubus zijn doen een aardige banger, maar de heren van Opgezwolle kunnen veel beter. Hamvraag is het beste van deze ep, Koppensnellers en Buitenwesten doen het ook prima, maar ik vind Jawat! en Duvel ook niet zo geweldig.

avatar van Niek
Ik stem toch. Omdat R&P te laag stemt . Strik je Veter is de minste op deze plaat. En dat zegt een hoop!

Ik heb moelijke stalkers en gemakkelijke fans
In mn eentje ben ik flexer dan al die boybands
Idols, Starmakers ik breek ze als wrekers
Ik weet het jazekers en heerlijk, yo
Ik zie me wel in een trio met Hind en Dewi, yo

Hamvraag is wel de beste overigens .

Geen anorexia rap,
Frikandellenvet voor in de frituur

avatar van MAS
MAS
Ik heb de tracklist aangepast. De nummers stonden in de verkeerde volgorde en na elk nummer komt de instrumentale versie.

avatar van MAS
MAS
Goede EP. Dit zijn de beste nummers van het album. Jammer dat die geen full picture cover heeft.

Rene1979
Deze vandaag bij de vrienden van Waxwell gekocht, die hadden er achter ergens eentje liggen:)