Rotterdam Mixtape (2006)

Label: Top Notch

1. U-Niq - Rotterdam (1:45)
  2. U-Niq - Rotterdam [Remix] (4:41)

met Alex, Crimson, Eddy Ra, Winne, Millz, Feis en Alee Rock

3. Winne - Pomp die Shit! (1:40)
  4. Winne - Geef 8 (1:43)
  5. Feis - Klagen (3:24)
  6. A&C - Dit Is A&C (3:34)
  7. Heinek'n en Xaline - District 14 Zone (1:43)
  8. U-Niq en Eddy Ra - Waka Mang (3:55)
  9. Feis en Millz - Doe Je Ding (2:33)
  10. Dion - Dus Wat! (1:50)
  11. Alex - Terug (4:40)
  12. Crimson - Niemand Is Untouchable (1:42)
  13. Winne - Wilde Westen (4:25)
  14. Dion - Tijd Is Om (4:15)
  15. Excellent - Geen Grrrap [Remix] (3:34)
  16. Helderheid - Realiteit (3:50)

avatar van thomzi50
Vind het niet zo veel.

avatar van pascal83
Naast U-Niq en natuurlijk Winne ligt Dion goed in het gehoor met zijn rustige (en een beetje binnensmonds pratende) flow.

Sietse
ik dacht dat mixtapes niet mochten....

avatar van Conway Twitty
Er staan er toch behoorlijk wat op de site hoor. Kijk maar bij The Game.

Nice Mixtape, ik bekijk mixtapes op het niveau mixtape, bedoeld als entertaining, beetje dansen, maar er staan wel aardige tracks op zoals Excellent, geen grap remix, of rotterdam remix, pomp die shit!

Rotterdamse rap. Topnotch.
En dan geen Duvel.....

Mogen de Straatremixes, de Vuur Mixtape, het Grey Album nu ook?

Het album is wel goed, ik mis alleen nog enkele dope artiesten zoals mr Carty en Gelanistyl onder andere. Hele dope rappers. Voor gelanistyl heeft ook goeie lyrics en dope flows, heel verstaanbaar ook.

- moderator knip (geen illegale downloadlinks) -

Pauper
Sietse schreef:
ik dacht dat mixtapes niet mochten....

Mag wel, alleen dan moet het niet tegen een prijs worden aangeboden, zoals Lange Frans en Baas B. die in A'dam hun Straatremixes gingen verkopen! Daar krijg je problemen mee, als je ze gratis aanbiedt op het internet is het geen probleem, wil je ze toch verkopen dan moet je de rechten afkopen! (Wat natuurlijk vaak genoeg een dure grap is!)

pascal83 schreef:

Dion is vind ik echt gruwelijk!!Komt als het goed is snel met een mixtape (en 18 albums zoals die zelf zegt)

o zo duits schreef:

Live is hij in ieder geval saai

Toch herkende ik tijdens zijn korte optreden wel wat talent, lekkere laidbackflow leek me.

Live is hij in ieder geval saai

Ik heb inderdaad ook gehoord dat hij op Definitie van dopeheid 10 met VSOP (ik was er, alleen niet bij dat optreden) niet echt overrompelend optrad. Ik weet sowieso niet of hij daartoe in staat is!

Ik hoorde laats echter een nieuw nummer van hem bij lijn5 (titel: voor de hoek, als ik me niet vergis) en sindsdien ben ik nogal enthousiast. Misschien onterecht, misschien niet. Zijn flow en stemgeluid vind ik in ieder geval erg prettig in het gehoor liggen.
Luister deze cd in ieder geval bijna alleen nog voor die 2 tracks van Dion en in iets mindere mate Winne (ook erg tof, jammer dat die 'geef 8' track onvolledig is.

Om kort te gaan: Ik ben down, met dit (wat mij betreft)natuurtalent!

Check die track bij lijn 5!

avatar van T.O.
Vind die Rotterdam remix vrij aardig

avatar van Conway Twitty
Het begint erg goed met U-Niq en Winne, maar er staat een behoorlijk aantal nummers op waar ik niks mee kan, die bovendien heel ongeloofwaardig overkomen.

T.O. schreef:
Vind die Rotterdam remix vrij aardig

Inderdaad, maar zo'n Eddy Ra die kan echt voor geen ene reet rappen.

Relax
Ik vind Winne echt goeeeed, Rotterdam heeft velen goede rappers zo hoort het.
U-Niq, Winne, Excellent, VSOP en nog wel meer.

Edit: Iedereen op deze Mixtape.. daaaaaaamn

Relax schreef:
Ik vind Winne echt goeeeed, Rotterdam heeft velen goede rappers zo hoort het.
U-Niq, Winne, Excellent, VSOP en nog wel meer.

Edit: Iedereen op deze Mixtape.. daaaaaaamn

VSOP = slecht en komt uit Spijkenisse

o zo duits schreef:

Om kort te gaan: Ik ben down, met dit (wat mij betreft)natuurtalent!

Check die track bij lijn 5!

Ik heb Dus Wat! een paar keer geluisterd en hij heeft inderdaad wel een lauwe flow.

Relax

VSOP = slecht en komt uit Spijkenisse

Tim is niet zo goed nee, maar CC wel alhoewel ik die stem van CC zo iritand vind.

Relax schreef:

Er zal misschien best wel een aardige MC inzitten, maar ik kan zo snel geen goede collectieve track van hun opnoemen.

Harco
Bah, waarom zijn die tracks van Winne maar 1:40 lang?

avatar van herbertwest
Die beat van excellent - geen grrrap is toch van Outerspace ft Sadat X - Top Shelves? Lijkt er verdacht veel op iig.

luc011190 schreef:

VSOP is gewoon wel een degelijke crew ze blinken alleen nergens echt in uit. Beste Mc van VSOP moet toch wel Mike Tibbert zijn: Het solonummer 'Winter' met SirOJ op de beat is vrij gruwelijk. Al komt dat toch voornamelijk door de beatbakker, let op die man!

KSPR
Harco schreef:
Bah, waarom zijn die tracks van Winne maar 1:40 lang?

Wilde Westen niet?
Geef 8 is er volgens mij niet langer.
En van Pomp Die Shit heb ik wel een versie van 3:10 (niet op deze mixtape).

Winne gaat een grote worden, deze winter zn debuutalbum.

dion_odinot
hoe kan het dat als ik in de tracklist op A&C klik, dat ik dan wel wordt doorgelinkt naar Alex & Crimson, maar dat daar geen link staat naar dit album. (zo'n link van tracks op verzamelalbums)

avatar van ol' dirty
deze mixtape is keihard...
luister hem echt nog heel vaak en dat terwijl ik hem al luister sinds ie te downloaden is.

alex - terug
die is echt heel erg verslavend hehe..

avatar van MAS
MAS
Matige mixtape + ik vind dat je geen Rotterdam Mixtape kan maken zonder Duvel.

deze shit is dope vooral nr 2 en helderheid - realiteit
!

avatar van Shelter
Helderheid is dope as hell...RIP

avatar van MAS
MAS
Helderheid was inderdaad een talentvolle rapper. Jammer dat hij zo weinig nummers heeft uitgebracht. Ik had gelezen dat zijn album al helemaal geschreven was maar dat hij nog met optreden moet beginnen. Nu bestaan er maar iets van 7 tracks of zo van hem.,

avatar van Shelter
Ja ik heb slechts 3 tracks van hem maar het is echt een dope rapper. Het had een hele grote kunnen worden, zonde...

avatar van Booyo
Puik nederhop album. Vindt het tweede deel een stukkie minder, maar deze mixtape behoudt een degelijk niveau. Met name petje af voor Winne!