Wovenhand - Mosaic (2006)

Rock / Folk

5. Whistling Girl (4:40)
  6. Elktooth (3:18)
  7. Bible and Bird (2:21)
  8. Dirty Blue (4:43)
  9. Slota Prow - Full Armour (5:54)
  10. Truly Golden (3:34)
  11. Deerskin Doll (5:34)
  12. Little Raven / Shun (4:13)
avatar van Carebo
zijn geen woorden voor... subliem!!!

avatar van Cor
Cor
Beklemmend, bezwerend en duister. Met een sprankje optimisme zoals in het instrumentale 'Bible And Bird'. Edwards heeft z'n demonen nog niet van zich afgezonden en dat is voor de muziekliefhebber maar goed ook. Aangrijpend album.

avatar van Cor
Cor
Cor schreef:
afgezonden = afgeschud

avatar van HansVon
David Eugene Edwards heeft het voor elkaar.... zit niet alleen de duivel op z'n hielen, maar mij ook !
Manman wat verslind ik zijn werk momenteel. Allereerst 16 Horsepower en nu akker ik door Wovenhand heen.
Ik krijg maar niet genoeg van dat heerlijke duistere werk van die man.

avatar van jorro
Met dit album keert Eugene terug op het niveau van 16 HP. Slota Prow - Full Armour is echt een topnummer. Andere favo is Swedish Purse.
Alleen jammer van het slotnummer. De rest is beslist van hoge kwaliteit.