Three Days Grace - One X (2006)

Canada
Label: Jive

1. It's All Over (4:09)
  2. Pain (3:22)
  3. Animal I Have Become (3:51)
  4. Never Too Late (3:29)
  9. Over and Over (3:11)
  10. Time of Dying (3:08)
  11. Gone Forever (3:41)
  12. One-X (4:46)
  13. Running Away * (4:01)
  14. Wicked Game * (4:06)
  15. Animal I Have Become [Stripped Acoustic Version] * (3:44)
  16. I Hate Everything About You [Acoustic Version] * (3:53)
avatar van Frappant
Uitstekende album.
Er staan veel sterke nummers op, meer dan bij het vorige album.

avatar van metalforever78
Ik werd zoo teleurgesteld toen hun derde album uitkwam.

zooo goed is dit album dus 4 sterretjes

avatar van Justinvdk
Lekker album dit. Lekkere stevige rock.

Benjamindaxx
Het tweede album is alweer een stuk beter dan het debuut. Met name "Animal I've Become" & "Never Too Late" springen eruit. Verder kent het album eigenlijk geen minpunten en is het gewoon een prima rock album.

avatar van james_cameron
Qua songmateriaal iets beter dan het debuut, met ditmaal overwegend sterke, makkelijk in het gehoor liggende rocksongs. Het geluid van de band is wel wat gelikter en dus minder ruig geworden, een ontwikkeling die zich hierna helaas verder zou doorzetten. Hier is de band evenwel nog prima in balans. Niet alle songs zijn even memorabel, maar al met al is dit een fijne rockplaat.

Ook zon jeugdsentiment band, luisterde dit 4/5/6 jaar geleden helemaal kapot, heb er nu niks meer mee maar het klinkt toch nog best goed. Krijg er toch een beetje een te erg emo gevoel van. 3*

Wat een heerlijke plaat en een fantastische sound. Ga dit luisteren mensen!!