Skinless - Trample the Weak, Hurdle the Dead (2006)

Label: Relapse

1. Overlord (4:06)
  2. A Unilateral Disgust (4:15)
  3. Deviation Will Not Be Tolerated (5:28)
  4. Trample the Weak, Hurdle the Dead (4:10)
  5. Spoils of the Sycophant (3:53)
  6. Endvisioned (4:41)
  7. Execution of Reason (4:21)
  8. Wicked World (5:47)
lambf
Goede, zwaare en laaggestemde Death Metal. Helaas is de laatste nummer een cover, hij mag dan wel van Black Sabbath zijn, in mijn ogen is het wel het minste nummer en hadden ze hem er beter niet op gezet. toch een 4*

avatar van bennerd
"War ... is fantastic!"

En zo ook deze plaat, steengoede (US) Brutal Death Metal.
De cover doet inderdaad enige afbreuk aan het brute op deze cd, maar hij is niet mis en is goed als afsluiter.

Endvisioned is iig mijn favoriete nummer op dit album.

Dit is pas Death metal de beste Skinless toto nu toe

avatar van bennerd
Skinless was een van de populairdere namen in de subdivisie van brutal death metal. Onterecht is dat niet, want alles klinkt als een klok, zit nog strakker dan een sumoworstelaar in een smurfenbroek en raast er moddervet op door. Alleen mis ik hier nog een paar echte knallers van songs op, anders had deze veel hoger gescoord. Nu is dit een plaat die ik sterk vind, maar ik amper zal opleggen.