Bass Communion - Bass Communion (1998)

Electronic
Label: Third Stone

1. Shopping (1:24)
  2. Drugged (13:35)
  3. Sleep Etc (13:29)
  4. Orphan Coal (10:02)
  5. Drugged (24:55)
avatar van OldSkool
Steven Wilson die Ambient opnieuw definieert.
In het nummer 'Drugged', de eerste, is er heel duidelijk een sfeer war je op een spacy manier in meegenomen wordt.

avatar van nikon42
Steven Wilson die Ambient opnieuw definieert

Dat is echt wel iets te veel eer, hij doet aardig mee,maar is zeker geen pioneer. Zie hiervoor Aphex Twin of the Orb.

avatar van Mindscapes
Deze werd voor de eerste keer op vinyl uitgebracht voor Record Store Day dit jaar en ik had 'm persoonlijk besteld bij mijn lokale platenboer, maar die heeft sinds midden april geen enkel bericht meer ontvangen hierover. Anderen die 'm intussen in hun bezit hebben of me meer kunnen vertellen?

avatar van Barney Rubble
Aangename ambient. Met name de fijne, warme golven op de tweede versie van Drugged blijven mij bij.
De andere nummers voelen ietwat geforceerd aan, ofschoon ook deze composities genietbaar zijn.