Anderson .Paak - Venice (2014)

R&B / Hip-Hop

6. Put You On (2:43)
  7. Already (3:13)

met Sir

8. Dogtown (0:26)
  9. I Miss That Whip (3:08)
  10. Get Em Up (4:08)
  11. Paint (3:57)
  12. Drugs (4:52)
  13. Mike Doralude (0:50)
  14. Luh You (3:30)
  15. Right There (3:27)
  16. Off the Ground (4:48)
De man die werd geintroduceerd op Compton. Een eigen muzikale stijl en absolute een toffe flow. Dat levert helaas nog geen denderend album op. Matige hooks en gemiddelde muziek.

avatar van Silky & Smooth
In tegenstelling tot de debuterende artiesten op Dre's 2001 acht ik de kans groter dat deze man door gaat breken. Na overtuigende bijdrages op Compton kwam ik bij dit album terecht en hij stelt mij niet teleur. Hij heeft inderdaad een eigen muzikale stijl en die bevalt mij wel (al mag hij nummers als Drugs wel achterwege laten). Ondanks zijn sterke stijl en de sfeer die hij creëert kabbelt Venice mij net iets te vaak maar wat voort. Dit weerhoudt mij een hoger cijfer te geven (al kan het nog groeien). Anderson .Paak bewijst op zowel Compton als op Venice dat hij een artiest is om in de gaten te houden!

avatar van alexander-r
Drugs, heel fout maar geniet er erg van. Voor de rest wel een goed album imo. Moeilijk te vergelijken met Malibu imo

avatar van Willemsb
Inderdaad niet te vergelijken met Malibu. Ik vind deze persoonlijk gaver dan die plaat, als we dan toch aan het vergelijken zijn. Heb ze beide vorige week via bol.com besteld en ben er zeer content mee. Moet bekennen dat Venice absoluut vaker geblazen wordt. Geweldig zeg, elk nummer is raak. Oxnard vind ik het aankopen nog niet waard.