Atmosphere - Overcast EP (1997)

Alternatieve titel: Overcast! EP

Label: Rhymesayers

1. Scapegoat [Album Version] (3:54)
  2. Multiples (4:13)
  3. Primer (3:17)
  4. The Outernet (5:21)
  5. Scapegoat [...It's Edited for the Radio] (3:55)
  6. Sound Is Vibration (3:37)
  7. Brief Description (4:16)
  8. God's Bathroom Floor (Stress' 4track Fiasco) (3:56)
Waarschijnlijk de beste tekst die Slug ooit heeft geschreven: God´s Bathroom Floor

Social_Mask
Een paar nummers ken ik van de LP, maar de andere nrs zijn ook goed. God's Bathroom Floor is inderdaad ERG goed. Prachtige beat.

avatar van MJ_DA_MAN
Dat nummer God's Bathroom Floor heeft me wel even geraakt zeg, wát een prachtige track.

RedLightCityBoy
Woow. Wat is God's Bathroom Floor een dope track zeg! Dat vind ik nou een sterk Atmosphere nummer. Slug rapt nooit zoals hij daar doet. Op dat nummer kan ik hem ineens enorm waarderen. Is er meer werk in deze stijl van Atmosphere?

Social_Mask
At Overcast! misschien.. Dat komt in elk geval wel het meest in de buurt.

avatar van Kill_illuminati
Dus dit is eerste Atmosphere's officiële release waarnaar velen nog volgenden en hopelijk zullen blijven volgen vollopig. God's Bathroom Floor [Stress's 4Track Fiasco] Is inderdaad een mooi nummer. De saxofoon (whatever!) doet het hem op dat nummer voor mij. Slug uiteraard ook.

P-DawG
Waarom staat Spawn hier als gastartiest, hij maakte hier toch nog gewoon deel uit van Atmosphere? God's Bathroom Floor behoort trouwens tot het beste van Atmosphere.

avatar van Elohim
God's Bathroom Floor

avatar van kobe bryant fan
God's Bathroom Floor
Misschien wel mijn favoriete Atmosphere track!

avatar van Silky & Smooth
Ik heb Spawn nooit gemist als rapper bij Atmosphere, maar de wisselwerking tussen hem en Slug op deze EP (en ook op het debuut) is wel erg fijn. God's Bathroom Floor blijft natuurlijk één van de mooiste nummers ooit.