Dream Theater - New York City 3/4/93 (2007)

Alternatieve titels: Official Bootleg | Live in NYC - 1993 | Lost Not Forgotten Archives

Metal / Rock
Label: YtseJam

1. Metropolis Part I (9:19)
  2. A Fortune in Lies (5:18)
  3. Under a Glass Moon (7:22)
  4. Surrounded (5:58)
  5. Ytse Jam / Drum Solo (10:01)
  6. To Live Forever (5:58)
  7. Take the Time (10:51)
  8. Eve (5:26)
  9. Pull Me Under (8:23)
  10. Another Day (4:36)
  11. Another Hand (2:11)
  12. The Killing Hand (8:04)
  13. A Change of Seasons (19:59)
  14. Wait for Sleep (2:49)
  15. Learning to Live (13:26)
avatar van liefkleinhertje
Waar Live At The Marquee (April 93) nogal aan de korte kant was hebben we hier een live 2CD (Maart 93) met alles erop en eraan
Naast alle nummers van Images And Words ook nog materiaal van hun eerste CD en de nummers To Live Forever (oud nummer) ,Eve (Pink Floyd achtig) en A Change Of Seasons (waarbij in het boekje van de gelijknamige EP staat dat dit nummer in 1993 slechts 2 maal gespeeld was )
Hier hebben we dus 2 uur luister plezier en dat alles in goede kwaliteit

Op Spotify......deze had ik nog niet....
Genieten......

avatar van Apieknar
Heruitgegeven op 18 maart 2022. Nummer 8 in de Lost Not Forgotten Archives-serie.

avatar van FrodoK
Leuk om te hebben, maar het geluid is niet zo fijn. Drums zijn erg aanwezig, en Kevin Moore wat te ver naar de achtergrond naar mijn smaak.
Maar wel: wat een enorme speelvreugde, zeg. Ze hebben er hier echt zin in, je voelt een enorme bewijsdrang, die resulteert in gretige en energieke uitvoeringen van hun vroege werk. Bij mij favoriet.