Jimi Hendrix Experience - Freedom (2015)

Alternatieve titel: Atlanta Pop Festival

Label: Legacy

1. Fire (4:40)
  2. Lover Man (2:59)
  3. Spanish Castle Magic (5:20)
  4. Red House (8:27)
  5. Room Full of Mirrors (3:18)
  6. Hear My Train A-Comin' (9:32)
  7. Message to Love (4:54)
  8. All Along the Watchtower (4:19)
  9. Freedom (4:05)
  10. Foxey Lady (4:29)
  11. Purple Haze (4:19)
  12. Hey Joe (4:37)
  13. Voodoo Child (Slight Return) (7:58)
  14. Stone Free (5:25)
  15. The Star-Spangled Banner (2:46)
  16. Straight Ahead (4:52)
avatar van viking1
Vandaag op vinyl gekocht!!!
Wat een geweldig geluidkwaliteit deze lp!
Heerlijk optreden, en prima toevoeging op mijn al aanwezige Jimi hendrix lp's / cd's.
Veel live albums van Jimi hendrix verschenen, maar deze absolute aanrader!
Ik heb live winterland 1987, band of gypsys, jimi Plays monterey, en deze freedom.
Heb machine gun nog in de bestelling staan.
Denk dat dat voorlopig wel genoeg is betreft Jimi live. Met nog een aantal studioalbums genoeg Jimi in huize viking 1 haha ?.
Alhoewel van Jimi hendrix krijg ik zelden genoeg!
Maar deze een geweldige aanrader en toeging op de never ending platenverzameling!! Dikke 5 punten voor dit live spektakel!
Wat ook weer een mooie psychedelische hoes en binnen hoes.

avatar van spinout
De band lijkt me hier niet echt in vorm te zijn. Mitchell klinkt rommelig, Cox is niet echt aanwezig en ook Hendrix' zang klinkt verveelt. Misschien dat het teveel een kunstje voor hem werd. Maar toch, slecht kan ik het nu ook weer niet noemen, wel minder dan andere concert opnames.

avatar van lennon
Wat beleving moet het geweest zijn om deze man aan het werk te zien.
Een pure liefhebber die daar stond te doen wat ie het liefste deed.

Ik vind het een heerlijke live opname, en hij moet zo hard mogelijk worden gedraaid!