Bon Jovi - Burning Bridges (2015)

Label: Mercury

1. A Teardrop to the Sea (5:07)
  2. We Don't Run (3:17)
  3. Saturday Night Gave Me Sunday Morning (3:23)
  4. We All Fall Down (4:05)
  5. Blind Love (4:48)
  6. Who Would You Die For (3:54)
  7. Fingerprints (5:58)
  8. Life Is Beautiful (3:22)
  9. I'm Your Man (3:44)
  10. Burning Bridges (2:44)
  11. Take Back the Night * (3:42)
avatar van buckingham
Je hebt helemaal gelijk Bastiaan.... neemt niet weg dat er op dit forum ook een aantal azijnzeikerds aanwezig zijn

avatar van Edwynn
Waarbij genoteerd mag worden dat je een azijnzeiker bent als je iets niet leuk vindt wat een ander wel leuk vindt. De wereld zal veel beter worden als wij allen als blije juichaapjes dit uitgebluste broddelwerk van Bon Jovi zouden verwelkomen.

avatar van Gatver
Muzikaal gezien vind ik dit album wel oké, tekstueel gezien hebben we het al 100.000.000 keer gehoord en dat kan wél verkeerd zijn! De songs Blind Love en Burning Bridges vind ik wel te pruimen, de rest had, wat mij betreft, niet uitgebracht hoeven te worden. Welterusten...

avatar van Metalhead99
Typisch dat dit plaatje nog zo'n hoog gemiddelde heeft. Het trapt af met een gevoelige ballad dat ook meteen het beste nummer is van het album is.
Daarna blijft het allemaal wat lauw en standaard en mede daardoor wat aan de saaie kant. Zelfs na meerdere luisterbeurten kan ik mijn aandacht er niet volledig bij houden.

avatar van Desert
Niet eens een boekje met lyrics of credits bij de cd... Dat komt dan nog eens bovenop het zwakke muzikale materiaal. Zonde.

0,5
Dit is niks.

avatar van jerome988
Leonidas55 schreef:
Dit is niks.
Wel toch? Nummers als A Teardrop to the Sea, Blind Love en Fingerprints zitten mijn inziens gewoon heel sterk in elkaar. We Don't Run en Saturday Night Gave Me Sunday Morning zijn ook best oorwurmpjes. Enkel de titeltrack zal ik niet vaker willen horen, die stoort me wel.

0,5
Vind het knap van je dat je er nog iets moois in hoort. Edwynn hierboven zei het treffend: uitgeblust broddelwerk. En daar ben ik het volledig mee eens. Het is wat het is.