Horror Vacui - In Darkness You Will Feel Alright (2012)

Italiƫ
Label: Avant!

1. Intro / Black Rivers (5:21)
  2. I LIke It When a Soldier Dies (2:58)
  3. Corvus Corax (3:31)
  4. Everytime (3:57)
  5. In Darkness You Will Feel Alright (4:02)
  6. Yersinia (2:42)
  7. Arabian Springs (4:22)
  8. Leave Me Alone (3:40)
  9. Outro (2:05)
avatar van Alicia
Het album begint met een lief wijsje, maar 'gelukkig' is de rest op deze plaat van deze niets en niemand ontziende Horror Vacui heel anders.
Ook het debuut is een vrij "traditioneel" gothic/postpunk album, maar wel een hele aardige.
Maar dat mag ik natuurlijk helemaal niet zeggen!

* Ssssst.... deze lieden zijn namelijk helemaal niet lief en dan kom ik ze nota bene wéér op die stoffige zolder tegen!*

(Zie hoes!)

avatar van Juul1998B
Schitterende darkwave van de bovenste plank.
Hele fijne ontdekking.
Hier moet jeanmaurice ook wat mee kunnen

avatar van Chameleon Day
Die bandnaam schrikt met wel wat af…ik verwacht (te veel) gothiek. Da’s niet mijn ding….maar ik ga luisteren.

avatar van Juul1998B
Valt oprecht wel mee hoor met het gothic sausje. Maar hopelijk vind je het goed te pruimen